Rulouri de dovleac, spanac și orz
Rulourile de dovleac, spanac și orz sunt vegan rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 547 calorii. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Dacă aveți dovleac, apă, spanac și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Rulouri de varză umplute cu orz cu nuci de pin și coacăze, Caramel Nut dovleac Sticky Rolls cu King ' s Hawaiian Cina Rolls # KHHolidayRollCall, și Risotto De Spanac-Orz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală de dimensiuni medii, aduceți apă și orz la fierbere. Reduceți căldura la foc mic, acoperiți și lăsați să gătească 15 minute.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Într-un bol mare de amestecare, combinați dovleacul, orzul, spanacul, chimenul, pudra de chili și sarea și piperul.
Întindeți o foaie de patiserie și așezați 1/2 din amestecul de dovleac de-a lungul centrului orizontal.
Rotiți patiseria peste amestec și sigilați cusăturile cu puțină apă.
Tăiați patiseria umplută în treimi. Aranjați porțiuni pe o foaie de cookie. Repetați cu ingredientele rămase.
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 20 de minute sau până se rumenesc.