Rulouri De Dovleac De Iarnă

Rulouri De Dovleac De Iarnă
Rulourile de dovleac de iarnă ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 365 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de drojdie activă, făină, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 1129 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Iarna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 75%. Rețete similare includ Rulouri De Cină Cu Dovlecei De Iarnă, Butternut Squash" winter " rulouri cu sos picant de afine, și Penne cu dovleac, varză și brânză de capră {12 săptămâni de dovleac de iarnă}.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Într-o cratiță mică, acoperiți cuburile de dovlecei cu apă. Aduceți la fierbere și gătiți până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se scurge, se răcește și se pasează.
3
Într-un castron mic, dizolvați drojdia în apă caldă. Într-un castron mare, combinați 5 căni de făină, zahăr și sare. Se amestecă amestecul de drojdie, scurtarea, dovleceii și laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau StafideCeașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Se amestecă bine. Se amestecă făina rămasă, câte 1/2 cană, bătând bine după fiecare adăugare. Când aluatul s-a tras împreună, întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată și frământați până când este neted și suplu, aproximativ 8 minute. Ungeți ușor un castron mare, așezați aluatul în vas și întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei. Acoperiți cu o cârpă umedă și lăsați să crească într-un loc cald până la dublarea volumului, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Împărțiți aluatul în douăsprezece bucăți egale și formați în runde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
6
Așezați rundele într-o tigaie de copt ușor unsă de 13x9 inch. Acoperiți cu o cârpă umedă și lăsați să crească până la dublarea volumului, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
7
Coaceți la 400 de grade F (200 de grade C) timp de 10 până la 15 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții12
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiIarnă
Revista