Rulouri De Dovleac De Iarnă

Rulourile de dovleac de iarnă ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 365 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de drojdie activă, făină, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 1129 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Iarna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 75%. Rețete similare includ Rulouri De Cină Cu Dovlecei De Iarnă, Butternut Squash" winter " rulouri cu sos picant de afine, și Penne cu dovleac, varză și brânză de capră {12 săptămâni de dovleac de iarnă}.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Într-o cratiță mică, acoperiți cuburile de dovlecei cu apă. Aduceți la fierbere și gătiți până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Se scurge, se răcește și se pasează.
Într-un castron mic, dizolvați drojdia în apă caldă. Într-un castron mare, combinați 5 căni de făină, zahăr și sare. Se amestecă amestecul de drojdie, scurtarea, dovleceii și laptele.
Se amestecă bine. Se amestecă făina rămasă, câte 1/2 cană, bătând bine după fiecare adăugare. Când aluatul s-a tras împreună, întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată și frământați până când este neted și suplu, aproximativ 8 minute. Ungeți ușor un castron mare, așezați aluatul în vas și întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei. Acoperiți cu o cârpă umedă și lăsați să crească într-un loc cald până la dublarea volumului, aproximativ 1 oră.
Împărțiți aluatul în douăsprezece bucăți egale și formați în runde.
Așezați rundele într-o tigaie de copt ușor unsă de 13x9 inch. Acoperiți cu o cârpă umedă și lăsați să crească până la dublarea volumului, aproximativ 30 de minute.
Coaceți la 400 de grade F (200 de grade C) timp de 10 până la 15 minute sau până se rumenesc.