Rulouri de creveți și nucă de cocos

Rulouri de creveți și nucă de cocos
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 107 calorii. Dacă 66 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., creveții și rulourile de nucă de cocos ar putea fi un remarcabil fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 15. Mergeți la magazin și ridicați creveți, ardei iute serrano, runde de hârtie de orez cu diametru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rulouri proaspete de vară cu creveți, Mango, tăiței de alge și sos curry de nucă de cocos-arahide, Laksa de nucă de cocos cu creveți (supă de tăiței cu nucă de cocos-Curry cu creveți), și Moilee de creveți Kerala (supă de creveți curry și nucă de cocos) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați creveți, salată verde, nucă de cocos, castraveți, 1 lingură suc de lămâie, 4 lingurițe sos de pește, 1/2 linguriță zahăr,2 lingurițe ardei iute, ceapă verde și mentă într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Sos De PeșteSos De Pește
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CastraveteCastravete
Nucă De CocosNucă De Cocos
Salată VerdeSalată Verde
Ardei IuteArdei Iute
CrevețiCreveți
ZahărZahăr
MentăMentă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Umeziți prosopul de bucătărie. Stoarce excesul de umiditate și pune prosop plat pe suprafața de lucru. Umpleți vasul mare cu apă caldă. Scufundați 1 înveliș în apă până când începeți să se înmoaie, aproximativ 20 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
BolBol
3
Se pune pe prosop umed.
4
Așezați 1/4 cană amestec de creveți în bandă lungă de 3 inci în centrul ambalajului. Îndoiți părțile laterale ale ambalajului peste umplutură, apoi înfășurați bine, închizând umplutura. Repetați cu ambalajele rămase și umplutura. Faceți înainte: se poate face cu 8 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
RolaRola
5
Așezați pe foaia de copt tapetată cu hârtie pergament, acoperiți cu prosoape de hârtie umede și dați-le la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
6
Lăsați rulourile să stea la temperatura camerei cu 10 până la 15 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
7
Se amestecă 1/2 cană de suc de lămâie, 2 lingurițe de sos de pește, 4 lingurițe de zahăr și 1 linguriță de ardei iute într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ardei IuteArdei Iute
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Serviți rulouri cu sos de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
RolaRola
9
* Disponibil în secțiunea Asian foods din majoritatea supermarketurilor, la unele magazine de alimente de specialitate și pe piețele asiatice.
10
** Ambalaje subțiri thailandeze sau vietnameze (cunoscute sub numele de banh trang) făcute din făină de orez; disponibil pe piețele asiatice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De OrezFăină De Orez

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista