Rulouri De Crab Diavol

Rulouri De Crab Diavol
Diavolul Crab Rolls este un lactate gratuit și pescatarian rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 600 calorii. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, sos fierbinte, carne de crab și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, care este solid. Rețete similare includ Rulouri de primăvară cu Crab, Rulouri De Crab Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați, și Rulouri De Primăvară Crab.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, așezați pâinea învechită cubată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă apa și se lasă la macerat 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3
Presărați sarea, sarea de usturoi, piperul negru, fulgii roșii de chile, condimentul de fierbere a crabului, țelina tocată și ceapa tocată. Folosind mâinile, combinați toate ingredientele împreună într-un amestec omogenizat. Puneți deoparte astfel încât aromele să se amestece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crab Se Fierbe CondimenteCrab Se Fierbe Condimente
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Într-un alt castron mare, combinați firimiturile de pâine, carnea de crab și sosul de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
CrabiCrabi
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se amestecă într-un amestec omogen.
6
Luați o mână mică din amestecul de pâine și folosind degetul mare sau degetul, apăsați o gaură. Luați o lingură mică, aproximativ 1 1/2 uncii, din amestecul de crab și puneți-l în gaură. Aduceți amestecul de pâine în jurul amestecului de crab, formând un patty. Puneți deoparte pe o tavă căptușită cu hârtie pergament sau pe un platou mare. Continuați să faceți prăjituri până când se utilizează toate amestecurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Într-o tigaie mare, turnați 1 1/2 inci de ulei în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Încălziți uleiul la 375 grade F. sau până când o bucată mică din amestecul de pâine sfârâie și bule atunci când este plasată în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
9
Așezați chiftelele în tigaie, având grijă să nu le aglomerați. Se prăjește până la auriu pe 1 parte, aproximativ 3 până la 4 minute, apoi se răstoarnă și se prăjește până la auriu pe cealaltă parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Notă: Această rețetă a fost furnizată de bucătari profesioniști și, prin urmare, poate fi dificil de reprodus în casă.
11
Într-o oală mare de sos, combinați toate ingredientele. Gatiti la foc mediu, la foc mic, timp de 30 de minute. Răciți sosul înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi

Ingrediente

1șuncă întreagă pentru învelitșuncă întreagă pentru învelit12 lingurițe de pudră de usturoicu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)cu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)9071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.pâine veche, tăiată în cuburipâine veche, tăiată în cuburi6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.pesmet, plus mai mult pentru panificațiepesmet, plus mai mult pentru panificație1pedunculțelină, tocată măruntțelină, tocată mărunt1Oreos dublu umplutcrab se fierbe condimentecrab se fierbe condimente4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.carne de crab, curățată și culeasă fără coji de crabcarne de crab, curățată și culeasă fără coji de crab1131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.carne de crab, curățate și culese pentru scoicicarne de crab, curățate și culese pentru scoici1Oreos dublu umplutfelii de castravete englezesc în formă de semilunăfelii de castravete englezesc în formă de semilună141 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.4 până la 6 chifle pentru hamburger, împărțite, opțional4 până la 6 chifle pentru hamburger, împărțite, opțional571 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.2 linguri plus 1/2 cană apă, împărțite2 linguri plus 1/2 cană apă, împărțite10creveți și cu veneUlei, pentru prăjitUlei, pentru prăjit1miciceapa, tocata maruntceapa, tocata marunt1Bucăți de caramele Heath Barfulgi roșii de chilefulgi roșii de chile1Oreos dublu umplutpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă571 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.pâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă1131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.2 1/2 căni de kefalotyri sau kasseri, ras2 1/2 căni de kefalotyri sau kasseri, ras2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.nucsoara, macinata, plus altele, pentru condimentarenucsoara, macinata, plus altele, pentru condimentare2Ceapa galbena medie, tocatavârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #4vârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #421 litru de lapte integral, la temperatura camereiceapa galbena, tocata maruntceapa galbena, tocata marunt

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Crustacee în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate39
Revista