Rulouri De Cină Salvie
Sage Cina Rolls este un lactate gratuite și vegetariene rețetă cu 12 porții. O porție conține 170 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca o pâine. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână făină, miere, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Rulouri De Cină Salvie, Caramel Nut dovleac Sticky Rolls cu King ' s Hawaiian Cina Rolls # KHHolidayRollCall, și Cina In Seara Asta: Salvie Brânză La Grătar.
Instrucțiuni
Se dizolvă drojdia și mierea în apă caldă într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute.
Se toarnă ușor făină în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Combinați 2 1/4 căni făină universală, făină de grâu, salvie, sare și piper.
Adăugați amestecul de făină și uleiul în amestecul de drojdie; amestecați până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață înmuiată. Frământați până la neted și elastic (aproximativ 8 minute).
Adăugați suficientă făină rămasă, 1 lingură la un moment dat, pentru a împiedica aluatul să se lipească de mâini.
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-vă pentru a acoperi blatul. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute.
Împărțiți aluatul în 12 porții egale, modelând fiecare într-o bilă (capacul rămas pentru a preveni uscarea).
Așezați bilele la 2 centimetri distanță pe o foaie mare de copt acoperită cu hârtie pergament.
Tăiați un X adânc (1/4 inch) în partea de sus a fiecărei role folosind foarfece de bucătărie sau un cuțit ascuțit. Acoperiți și lăsați să crească timp de 30 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Preîncălziți cuptorul la 35
Se coace la 350 timp de 20 de minute sau până se umflă și începe să se rumenească.
Scoateți din foaia de copt; se răcește pe suportul de sârmă.