Rulouri De Cină Moale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați rulourile moi de cină. Această rețetă vegetariană servește 24 și costă 9 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 95 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați făină obișnuită, zahăr, ou și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce este destul de rău. Încercați Rulouri De Cină Moale, Rulouri De Cină Albe Moi, și Rulouri de cină moi și pufoase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, presărați drojdia peste 1 1/4 căni calde (aproximativ 11
apă; lăsați să stea până când drojdia este moale, aproximativ 5 minute.
Adăugați sare, zahăr, 3 căni de făină și unt. Se amestecă, apoi se bate cu o lingură până se amestecă bine.
Pentru a frământa cu un cârlig de aluat, bateți la viteză medie până când aluatul nu mai este lipicios atunci când este atins și trage curat din părțile laterale ale bolului, 3 până la 4 minute; dacă este lipicios, adăugați mai multă făină, 1 lingură la un moment dat.
Pentru a frământa cu mâna, răzuiți pe o placă înmuiată și frământați până la neted și elastic, 5 până la 6 minute, adăugând mai multă făină, după cum este necesar, pentru a preveni lipirea. Întoarceți aluatul în castron.
Acoperiți aluatul cu folie de plastic și lăsați-l să crească într-un loc cald până când se dublează în volum, aproximativ 1 oră. Descoperiți și bateți cu cârligul de aluat sau răzuiți aluatul pe o placă făinoasă și frământați, pentru a expulza aerul.
Cu mâinile unse, prindeți aluatul în 24 de bile egale (aproximativ 2 in. largă) și formați fiecare într-o rundă netedă. Setați bile, cu fața netedă în sus și la aproximativ 2 centimetri distanță, pe 2 foi de copt cu unt (14 pe 17 in.). Acoperiți ușor bilele cu folie de plastic și lăsați să crească într-un loc cald până când sunt ușor pufoase, 15 până la 20 de minute.
Într-un castron mic, bateți oul pentru a se amesteca.
Ungeți oul peste blaturi și părțile laterale ale rulourilor, deoarece fiecare tigaie este gata de copt.
Coaceți într-un cuptor de 400 până când rulourile sunt bine rumenite, 10 până la 15 minute; dacă utilizați 1 cuptor, comutați pozițiile tăvii după 5 până la 7 minute.
Transferați în rafturi; serviți cald sau rece.