Rulouri de cină de secară cu blaturi crocante

Rulouri de cină de secară cu blaturi crocante
Rulourile de cină de secară cu blaturi crocante necesită aproximativ 4 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 16 și costă 6 cenți pe porție. O porție conține 23 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați făină nealbită, albuș de ou, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Rulouri de cină de secară cu blaturi crocante, Rulouri lipicioase de dovleac cu nuci de Caramel cu rulouri de cină King ' s Hawaiian Circulatory # KHHolidayRollCall, și Pâine De Secară Daneză.

Instrucțiuni

1
Se amestecă drojdia, 1/4 cană de apă caldă și zahărul într-un castron mare și se lasă să stea până se spumează, aproximativ 5 minute. (Dacă amestecul nu face spumă, începeți din nou cu drojdie nouă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Se amestecă făina, sarea și restul de 3/4 cană de apă în amestecul de drojdie cu o lingură de lemn până se formează un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
3
Întoarceți aluatul pe o suprafață bine făinată și frământați cu mâinile ușor făinoase până când aluatul este elastic și neted, dar totuși suplu și ușor lipicios, 6 până la 8 minute. Formați aluatul într-o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
4
Puneți aluatul într-un castron mare cu ulei și întoarceți-l pentru a acoperi. Acoperiți vasul cu folie de plastic sau un prosop de bucătărie (nu pânză de pământ) și lăsați să crească într - un loc fără curenți la temperatura camerei calde până la dublare, 1 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
1
Puneți aluatul în jos (nu frământați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
2
Scoateți din castron și pliați în treimi ca o literă. Împărțiți în 16 bucăți și rotiți fiecare bucată într-o bilă, transferând-o pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament și acoperind ușor cu folie de plastic (sau prosop).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
4
Periați ușor fiecare bilă de aluat cu o parte din albuș de ou. Așezați ușor o rundă de aluat crocant de secară, cu fața în sus, deasupra fiecărei role.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
SecarăSecară
5
Coaceți rulourile până se rumenesc, aproximativ 20 de minute. Se răcește la cald sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
1
Se amestecă făina și sarea, apoi se amestecă în apă și ulei până se formează un aluat. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați de 4 sau 5 ori. Împărțiți în 16 bucăți foarte mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2
Rolați fiecare piesă pe suprafața ușor făinată până la o rundă subțire (aproximativ 2 inci; forma nu trebuie să fie perfect rotundă) și aranjați în 1 strat pe o foaie de pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Bateți albușul de ou cu un vârf de sare și periați ușor o parte din el pe runde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Lăsați să stea, neacoperit, să se usuce ușor în timp ce rulourile se ridică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
1
Preincalziti cuptorul la 425 F cu rack-ul in mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Periați ușor fiecare bilă de aluat cu o parte din albuș de ou. Așezați ușor o rundă de aluat crocant de secară, cu fața în sus, deasupra fiecărei role.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
SecarăSecară
3
Coaceți rulourile până se rumenesc, aproximativ 20 de minute. Se răcește la cald sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
1
* Aluatul poate fi format în bile și lăsat să crească încet, acoperit bine cu folie de plastic și răcit, 8 până la 16 ore. Aduceți la temperatura camerei în timp ce faceți blaturi crocante de secară.•
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
SecarăSecară
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
2
Rulourile sunt cele mai bune în ziua în care sunt coapte, dar pot fi congelate (mai întâi se răcesc complet, apoi se înfășoară bine) 1 lună. Se decongelează, apoi se reîncălzește pe o foaie de copt într-un cuptor de 350 litri F până se încălzește, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții16
Scor De Sănătate5
Revista