Rulouri de cină de secară cu blaturi crocante
Rulourile de cină de secară cu blaturi crocante necesită aproximativ 4 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 16 și costă 6 cenți pe porție. O porție conține 23 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați făină nealbită, albuș de ou, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Rulouri de cină de secară cu blaturi crocante, Rulouri lipicioase de dovleac cu nuci de Caramel cu rulouri de cină King ' s Hawaiian Circulatory # KHHolidayRollCall, și Pâine De Secară Daneză.
Instrucțiuni
Se amestecă drojdia, 1/4 cană de apă caldă și zahărul într-un castron mare și se lasă să stea până se spumează, aproximativ 5 minute. (Dacă amestecul nu face spumă, începeți din nou cu drojdie nouă.)
Se amestecă făina, sarea și restul de 3/4 cană de apă în amestecul de drojdie cu o lingură de lemn până se formează un aluat moale.
Întoarceți aluatul pe o suprafață bine făinată și frământați cu mâinile ușor făinoase până când aluatul este elastic și neted, dar totuși suplu și ușor lipicios, 6 până la 8 minute. Formați aluatul într-o bilă.
Puneți aluatul într-un castron mare cu ulei și întoarceți-l pentru a acoperi. Acoperiți vasul cu folie de plastic sau un prosop de bucătărie (nu pânză de pământ) și lăsați să crească într - un loc fără curenți la temperatura camerei calde până la dublare, 1 până la 2 ore.
Puneți aluatul în jos (nu frământați).
Scoateți din castron și pliați în treimi ca o literă. Împărțiți în 16 bucăți și rotiți fiecare bucată într-o bilă, transferând-o pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament și acoperind ușor cu folie de plastic (sau prosop).
Lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Periați ușor fiecare bilă de aluat cu o parte din albuș de ou. Așezați ușor o rundă de aluat crocant de secară, cu fața în sus, deasupra fiecărei role.
Coaceți rulourile până se rumenesc, aproximativ 20 de minute. Se răcește la cald sau la temperatura camerei.
Se amestecă făina și sarea, apoi se amestecă în apă și ulei până se formează un aluat. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați de 4 sau 5 ori. Împărțiți în 16 bucăți foarte mici.
Rolați fiecare piesă pe suprafața ușor făinată până la o rundă subțire (aproximativ 2 inci; forma nu trebuie să fie perfect rotundă) și aranjați în 1 strat pe o foaie de pergament.
Bateți albușul de ou cu un vârf de sare și periați ușor o parte din el pe runde.
Lăsați să stea, neacoperit, să se usuce ușor în timp ce rulourile se ridică.
Preincalziti cuptorul la 425 F cu rack-ul in mijloc.
Periați ușor fiecare bilă de aluat cu o parte din albuș de ou. Așezați ușor o rundă de aluat crocant de secară, cu fața în sus, deasupra fiecărei role.
Coaceți rulourile până se rumenesc, aproximativ 20 de minute. Se răcește la cald sau la temperatura camerei.
* Aluatul poate fi format în bile și lăsat să crească încet, acoperit bine cu folie de plastic și răcit, 8 până la 16 ore. Aduceți la temperatura camerei în timp ce faceți blaturi crocante de secară.•
Rulourile sunt cele mai bune în ziua în care sunt coapte, dar pot fi congelate (mai întâi se răcesc complet, apoi se înfășoară bine) 1 lună. Se decongelează, apoi se reîncălzește pe o foaie de copt într-un cuptor de 350 litri F până se încălzește, 5 până la 10 minute.