Panificatie cina role ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 111 calorii. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați apă caldă, sare, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Rulouri lipicioase de dovleac cu nuci de Caramel cu rulouri de cină King ' s Hawaiian Circulatory # KHHolidayRollCall, Briose de afine Magnolia Bakery-faceți brioșe la fel ca în brutărie, și Rulouri De Cină 101.
Instrucțiuni
1
Se dizolvă zahărul și drojdia în 2/3 cană de apă caldă într-un castron mic; lăsați să stea 5 minute. Se amestecă untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Apă
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
3
Combinați 75 de uncii (aproximativ 1 1/2 căni) făină și sare într-un castron mare, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Adăugați amestecul de drojdie în amestecul de făină; se amestecă până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până se omogenizează și elastic (aproximativ 4 minute); adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Drojdie
5
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient). Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Aluat
Punch
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Împărțiți aluatul în 12 porții egale, modelând fiecare într-o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
7
Așezați 1 bilă de aluat în fiecare dintre cele 12 căni de briose acoperite cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească 20 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
8
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Periați ușor aluatul cu gălbenușul de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Aluat
10
Coaceți la 400 timp de 13 minute sau până se rumenesc. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă timp de 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
Tigaie
11
Scoateți rulourile din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Se servește cald sau se răcește complet pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
13
Orange-Fenicul
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fenicul
Portocaliu
1
Adăugați 1 1/2 lingurițe de coajă de portocală rasă și 1 linguriță de semințe de fenicul zdrobite în amestecul de făină. Omiteți glazura de gălbenuș de ou. Aranjați 12 bile de aluat, la 2 centimetri distanță, pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Fenicul
Coaja De Portocala
Gălbenuș De Ou
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
2
Coaceți la 400 timp de 10 minute sau până se rumenesc.