Rulouri De Cină De Aur

Rulouri De Cină De Aur
Dacă 12 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., rulouri de cină de aur ar putea fi un minunat vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 79 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați miere, drojdie instantanee, lapte praf fără grăsimi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Rulouri De Cină De Aur, Rulouri lipicioase de dovleac cu nuci de Caramel cu rulouri de cină King ' s Hawaiian Circulatory # KHHolidayRollCall, și Cina in seara asta: spanac cu cartofi aurii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F. cu ajutorul furculiței, străpungeți cartoful în mai multe locuri. Înfășurați în folie de aluminiu și coaceți până se străpunge ușor cu furculița, aproximativ 50 de minute. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, curățați și zdrobiți. Rezervați 1/2 cană (4,5 uncii) piure de cartofi și aruncați restul sau salvați pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
În bolul mixerului cu suport prevăzut cu Atașament pentru tel, amestecați împreună 1/2 cană plus 1 lingură (3 uncii/84 grame) făină, 1/3 cană plus 4 lingurițe (3,5 uncii/98 grame) apă, miere și 1/4 linguriță drojdie până când este foarte netedă, aproximativ 2 minute. Burete ar trebui să fie consistența aluat gros). Răsturnați părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Într-un castron mediu, amestecați împreună 1 cană rămasă (5 uncii/140 grame) făină, 1/2 linguriță rămasă drojdie și lapte praf.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte PrafLapte Praf
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Presărați amestecul peste amestecul de făină (burete) în vasul mixerului pentru a forma pătură deasupra buretelui. Acoperiți bine vasul cu folie de plastic și lăsați să stea cel puțin 1 oră, de preferință până la 4 ore. (Starterul poate fi făcut înainte și refrigerat, bine acoperit cu folie de plastic, peste noapte. Nu există niciun motiv pentru a aduce starterul la temperatura camerei înainte de a continua.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Atașați cârlig aluat să stea mixer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
2
Adăugați piure de cartofi dulci și 1 lingură de unt înmuiat la început și amestecați la scăzut (#2 pe Kitchen Aid) până se formează aluat dur, aproximativ 1 minut. Răsturnați părțile laterale ale bolului, apoi acoperiți bine cu folie de plastic și lăsați aluatul să se odihnească 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Presărați sare peste aluat și frământați la scăzut (#2 pe Kitchen Aid) până când este neted, strălucitor și ușor lipicios la atingere, 7 până la 10 minute. Răsturnați părțile laterale ale bolului. (Dacă aluatul este prea lipicios, transferați pe suprafața de lucru ușor făinată și frământați în cantitate mică de făină. Dacă este prea rigid, adăugați o cantitate mică de apă rece și frământați scurt.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Folosind ulei vegetal sau spray antiaderent cu ulei vegetal, ulei ușor bol de 3 litri sau mai mare (sau recipient pentru creșterea aluatului).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Transferați aluatul în castron și ungeți ușor sau pulverizați deasupra aluatului. Folosind bandă, marcați în afara bolului până la aproximativ dublul înălțimii curente a aluatului. Acoperiți bine vasul cu folie de plastic și lăsați aluatul să crească la loc cald (75 de ani până la 80 de ani, Vezi notele bucătarului, mai jos) până la dublarea dimensiunii, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Folosind răzuitor de aluat uns sau spatulă, transferați aluatul pe suprafața de lucru ușor unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Răzuitor De AluatRăzuitor De Aluat
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2
Întindeți ușor fundul aluatului și pliați până la centru, apoi repetați cu partea stângă, partea dreaptă și partea superioară. Pachetul rotund de aluat se transferă apoi în castron, cu partea netedă în sus și ușor cu ulei sau spray deasupra aluatului. Folosind bandă, marcați în afara bolului până la aproximativ dublul înălțimii curente a aluatului. Acoperiți bine vasul cu folie de plastic și lăsați aluatul să crească într-un loc cald până la dublarea dimensiunii și depresiunea se menține atunci când este apăsat ușor cu degetul, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Tapetați foaia mare de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
2
Transferați aluatul pe suprafața de lucru ușor făinată și, folosind racleta de bancă ușor unsă, împărțiți-o în 4 bucăți egale, fiecare cântărind aproximativ 4 uncii (112 grame). Împărțiți fiecare bucată în 3 bucăți, fiecare cântărind aproximativ 1,3 uncii (36 grame). Păstrați aluatul rămas acoperit în timp ce lucrați cu fiecare lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Răzuitor De AluatRăzuitor De Aluat
3
Folosind mâinile ușor făinoase, rulați 1 bucată de aluat între palme pentru a forma o bilă netedă, de 1 3/4 inci lățime. Prindeți adâncitura pe fundul mingii strâns pentru a sigila. Repetați pentru a forma bilele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Transferați untul topit într-un castron mic. Înmuiați fiecare bilă de aluat în unt topit, acoperind toate părțile și transferați, cu partea sigilată în jos, pe foaia de copt pregătită, distanțându-se la aproximativ 2 inci. Acoperiți ușor foaia de folie de plastic cu ulei vegetal sau spray antiaderent cu ulei vegetal și acoperiți ușor tigaia cu folie unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Lăsați rulourile să crească într-un loc cald până când dimensiunea se dublează și depresia se umple foarte încet atunci când este apăsată cu vârful degetului, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
1
În timp ce aluatul crește, poziționați raftul lângă fundul cuptorului și deasupra cu piatră de copt sau foaie de copt grea. Setați o tigaie din fontă căptușită cu folie de aluminiu sau o tavă de copt cu margini grele pe podeaua cuptorului și preîncălziți cuptorul la 400 PCR timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Transferați rapid foaia de copt cu rulouri pe piatra de copt fierbinte (vezi notele bucătarului) și adăugați 1/2 cană cuburi de gheață la tigaie dedesubt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gummy Salvatori De ViațăGummy Salvatori De Viață
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Coaceți rulourile, tigaia rotativă la 180 de grade la jumătatea drumului, până când maro auriu și frigăruia introdusă în mijloc iese curată (termometrul de citire instantanee introdus în centru va înregistra aproximativ 190 de minute), aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Transferați rulourile de pe foaia de copt în raft pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Se servește cald sau la temperatura camerei.
1
* Aluatul se ridică cel mai bine în jurul valorii de 75 de ani până la 80 de ani.dacă casa dvs. este pe partea rece, puteți seta un recipient cu apă de la robinet foarte fierbinte lângă aluatul în creștere și acoperiți aluatul și apa fierbinte cu un recipient sau castron mare de plastic—va trebui să reîncălziți apa la fiecare 30 până la 40 de minute. Alternativ, puteți așeza aluatul (și recipientul mic cu apă foarte fierbinte) într-un cuptor cu microunde (nu este pornit) sau într-un cuptor standard fără lumină pilot, dar cu lumina cuptorului aprinsă pentru a oferi căldură blândă. •Dacă doriți să faceți această pâine pe o perioadă de 2 zile, o puteți refrigera peste noapte după prima creștere. După ce și-a dublat dimensiunea (prima creștere), apăsați ușor aluatul în vas, apoi acoperiți cu folie de plastic care a fost ușor acoperită cu ulei vegetal sau spray antiaderent cu ulei vegetal și refrigerați. După o oră și din nou după două, apăsați ușor aluatul în jos. Apoi la frigider peste noapte. A doua zi, aduceți aluatul la temperatura camerei cu cel puțin 1 oră înainte de a modela și coace pâinea. Rețineți că timpul petrecut în frigider înlocuiește a doua creștere, astfel încât nu este nevoie de o a doua creștere.* Pentru o textură adecvată, este important ca pâinea să primească o explozie de căldură imediat ce intră în cuptor. Din acest motiv, cuptorul trebuie preîncălzit timp de o oră întreagă și este important să nu lăsați prea multă căldură să scape atunci când puneți pâinea. Când transferați aluatul în cuptor pentru a coace, asigurați-vă că închideți rapid ușa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Făină: 100% (include amidonul conținut în cartof)apă: 64,9% (include apa conținută în unt și ignam)drojdie: 0,93% sare: 1,7% grăsime de unt: 4,4%
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
AmidonAmidon
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
YamYam
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Revista