Rulouri De Cină Cu Smântână
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați rulourile de cină cu smântână. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 80 de calorii. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 48. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, unt, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Rulouri De Cină Cu Slănină, Smântână Și Arpagic, Rulouri De Scorțișoară Cu Smântână, Cu Glazură De Brânză Cremă De Portocale, și Rulouri Cu Ventilator De Smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti primele 4 ingrediente intr-o cratita la foc mediu-mic, amestecand ocazional, pana se topeste untul. Se răcește la 105 la 11
Combinați drojdia și 1/2 cană de apă caldă într-o cană de măsurare a lichidului din sticlă de 1 cană; lasa sa stea 5 minute.
Se amestecă împreună amestecul de drojdie, amestecul de smântână, ouăle și făina într-un castron mare până se omogenizează bine.
Împărțiți aluatul în sferturi și formați fiecare porție într-o bilă.
Rulați fiecare în grosime de 1/4 inch pe o suprafață făinoasă; tăiați aluatul cu un tăietor rotund de 2 1/2 până la 3 inci.
Periați uniform cu 2 linguri de unt topit. Faceți o cută peste fiecare rundă cu un cuțit și pliați în jumătate; apăsați ușor marginile pentru a sigila.
Așezați rulourile într - o tigaie jellyroll de 15 x 10 inci, cu părțile care se ating.
Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 45 de minute sau până când se dublează în vrac.
Coaceți la 375 timp de 12 până la 15 minute.