Rulouri de cină cu dovlecei
Nevoie de o pâine vegetariană? Rulourile de cină cu dovlecei ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 130 calorii. Această rețetă servește 24. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, semințe de susan, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Rulouri de cină cu germeni de grâu și miere, Rulouri De Cină Cu Unt De Grâu Integral Ușor Pufoase, și Rulouri De Cină Cu Dovlecei De Iarnă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați laptele cu drojdia, zahărul și sarea.
Lăsați să stea 5 minute, apoi adăugați oul și bateți bine pentru a combina.
Adăugați squash și scurtarea; mash cu o furculiță până când scurtarea este în bucăți mici.
Adăugați 1 1/2 căni de făină și amestecați bine cu o lingură de lemn. Se amestecă treptat în mai multă făină de ceașcă până când aluatul se adună în jurul lingurii și se îndepărtează de părțile laterale ale bolului (este posibil să nu aveți nevoie de toată făina).
Transferați pe o suprafață ușor făinată și frământați 2 minute. Puneți aluatul într-un vas uns; acoperiți cu un prosop.
Lăsați să crească într-un loc cald până la dublarea dimensiunii, 1 până la 1 1/2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 400 și ungeți o foaie mare de copt. Puneți aluatul în jos, întoarceți-l pe o suprafață de lucru ușor făinată și frământați până când aluatul este neted și suplu, aproximativ 7 minute.
Tăiați aluatul în 4 bile; tăiați fiecare bilă în 6 bucăți.
Rulați fiecare bucată într-o rundă și aranjați rondele pe foaia de copt, astfel încât abia să se atingă.
Ungeți cu unt topit și presărați cu semințe de mac; acoperiți cu folie de plastic și lăsați să crească 30 de minute.
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 20 de minute.
Se lasă să se răcească, apoi se desparte pentru a servi.