Rulouri De Cină Cu Ceapă Dilly

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați rulourile de cină cu ceapă Dilly. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 148 calorii. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, ceapă, apă caldă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 45 de minute. 143 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Rulouri de cină cu ceapă caramelizată, Rulouri de cină cu parmezan și ceapă, și Rulouri De Cină Cu Ulei De Măsline Cu Ceapă Caramelizată Și Rețetă De Gorgonzola.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă. Într-o cratiță mică, încălziți brânza de vaci până la 110 cp -115 CP.
Adăugați brânza de vaci, oul, zahărul, ceapa, 1 lingură de unt, 2 lingurițe de semințe de mărar, sare și 1 cană de făină în amestecul de drojdie. Bateți până se omogenizează bine. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat rigid.
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până când este neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
Așezați într-un castron uns, întorcându-vă o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Punch aluat în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată; împărțiți aluatul în jumătate.
Rotiți fiecare porție într-un 14-in. x 6 inch. dreptunghi.
Se întinde cu 1 lingură de unt.
Cu marginea plictisitoare a unui cuțit de masă, scorați aluatul pe lățime la 2 in. intervale. Folosind aceste semne ca orientare, faceți semne de scor în lățime pe aluat.
Îndoiți aluatul în stil acordeon, înainte și înapoi de-a lungul liniilor încrețite.
Tăiați aluatul pliat în 1-in. bucăți.
Așezați fiecare bucată tăiată cu fața în jos într-o ceașcă de brioșă unsă.
Topiți untul rămas;periați aluatul.
Se presară cu semințe de mărar rămase. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Se coace la 375 CP timp de 15-17 minute sau până se rumenesc.
Scoateți din tigaie într-o grătar.