Rulouri De Cină Cu Ceapă Dilly

Rulouri De Cină Cu Ceapă Dilly
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați rulourile de cină cu ceapă Dilly. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 148 calorii. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, ceapă, apă caldă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 45 de minute. 143 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Rulouri de cină cu ceapă caramelizată, Rulouri de cină cu parmezan și ceapă, și Rulouri De Cină Cu Ulei De Măsline Cu Ceapă Caramelizată Și Rețetă De Gorgonzola.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă. Într-o cratiță mică, încălziți brânza de vaci până la 110 cp -115 CP.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați brânza de vaci, oul, zahărul, ceapa, 1 lingură de unt, 2 lingurițe de semințe de mărar, sare și 1 cană de făină în amestecul de drojdie. Bateți până se omogenizează bine. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat rigid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
Semințe De MărarSemințe De Mărar
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
3
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până când este neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
4
Așezați într-un castron uns, întorcându-vă o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Punch aluat în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată; împărțiți aluatul în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
PunchPunch
6
Rotiți fiecare porție într-un 14-in. x 6 inch. dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Se întinde cu 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Cu marginea plictisitoare a unui cuțit de masă, scorați aluatul pe lățime la 2 in. intervale. Folosind aceste semne ca orientare, faceți semne de scor în lățime pe aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
9
Îndoiți aluatul în stil acordeon, înainte și înapoi de-a lungul liniilor încrețite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
10
Tăiați aluatul pliat în 1-in. bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
11
Așezați fiecare bucată tăiată cu fața în jos într-o ceașcă de brioșă unsă.
12
Topiți untul rămas;periați aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
13
Se presară cu semințe de mărar rămase. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De MărarSemințe De Mărar
14
Se coace la 375 CP timp de 15-17 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
15
Scoateți din tigaie într-o grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista