Rulouri De Cartofi Fragede

Rulouri De Cartofi Fragede
Rulourile de cartofi fragede sunt un fără lactate și vegetarian pâine. Această rețetă servește 36. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 92 calorii. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, ulei vegetal, miere și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Rulouri Fragede De Lămâie, Rulouri Fragede De Trifoi, și Sweet ' n ' rulouri de varză fragede pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți cartofii într-o cratiță mică și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și gătiți timp de 10-15 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scurgeți, rezervând lichid de gătit. Puneți lichidul de gătit deoparte pentru a se răci la 110-115. Mash cartof (nu adăugați lapte sau unt); pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CartofiCartofi
LapteLapte
3
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în lichid cald de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați mierea, uleiul, sarea, oul, 4 căni de făină și piureul de cartofi. Bateți până se omogenizează. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
MiereMiere
SareSare
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până la neted și elastic, aproximativ 7-8 minute.
6
Așezați într-un vas uns, rotind o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Puneți aluatul în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată; împărțiți în 36 de bucăți. Formați fiecare într-o minge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
8
Se pune într-un 15-in uns. x 10-in. x 1-în. tigaie de copt. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
9
Se coace la 375 la 20-25 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Se servește cald.
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții36
Scor De Sănătate5
Revista