Rulouri De Caramel
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 63 calorii. Dacă 17 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., rulouri de Caramel ar putea fi un remarcabil fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână amestec, unt, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Rulouri lipicioase de dovleac cu nuci de Caramel cu rulouri de cină King ' s Hawaiian Circulatory # KHHolidayRollCall, Rulouri De Caramel, și Rulouri Rapide De Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 450 buc.
Așezați 2 lingurițe de zahăr brun, 2 lingurițe de unt și 3 jumătăți de pecan în fiecare dintre cele 12 căni de briose de dimensiuni obișnuite; se introduce la cuptor până se topește.
Se amestecă Bisquick și apă rece până se formează aluat moale; bate energic 20 de lovituri. Neteziți ușor aluatul în bilă pe suprafața presărată cu Bisquick. Frământați de 5 ori.
Rulați aluatul în dreptunghi, 15x9 inci.
Intinde dreptunghi cu 2 linguri unt; se presara cu 1/4 cana zahar brun si scortisoara.
Rulați bine, începând de la partea de 15 inci; ciupiți marginea aluatului în rulou pentru a sigila.
Tăiați în douăsprezece felii de 1 1/4 inch.
Așezați feliile în căni de briose.
Coaceți aproximativ 10 minute sau până se rumenesc. Întoarceți imediat tigaia cu capul în jos pe placa de servire rezistentă la căldură. Lăsați tigaia peste rulouri un minut.