Rulouri de brânză braziliană (Pao de Queijo)
Rulouri de brânză braziliană (Pao de Queijo) necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 28 de porții cu 92 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați amidon de tapioca, apă, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu o mulțime de oameni într-adevăr a plăcut acest hor d ' oeuvre. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 11%. Încercați Rulouri de brânză braziliană / P de Queijo, P de Queijo (pâine cu brânză Braziliană), și P De Queijo (Pâine Cu Brânză Braziliană) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți ușor o foaie de copt
Puneți amidonul de tapioca și sarea într-un castron mare.
Aduceți uleiul vegetal, apa și laptele la fiert la foc mediu până când apare o spumă albă.
Se toarnă amestecul de lapte peste amidonul de tapioca și se amestecă până se amestecă bine; lăsați aluatul să se odihnească timp de 15 minute.
Amestecați ouăle și parmezanul în aluat. Formați aluatul în bile de 1 1/2 inci și așezați-l pe foaia de copt pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când rulourile se rumenesc, 15 până la 20 de minute.