Rulouri De Bere
Rulourile de bere necesită aproximativ 5 ore și 50 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 146 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 169 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați margarina, scorțișoara măcinată, untul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. În general, această rețetă câștigă un nu atât de excelent scor spoonacular de 21%. Încercați Pâine De Bere Pecan Rolls, Chifle de Cheddar și bere, și Bere de grâu și rulouri de cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se lasă 10-12 uncii de bere pentru a ajunge la temperatura camerei și du-te plat. Aceasta va dura aproximativ 3 până la 4 ore.
Combinați berea aplatizată, untul, scorțișoara, sarea și mierea în tigaia mașinii de pâine.
Adăugați făină și drojdie având grijă ca drojdia să nu atingă lichidul. Selectați setarea aluatului și începeți.
După ce aluatul a crescut, scoateți aluatul din tigaie. Formați-vă într-o pâine lungă; tăiați și formați rulouri.
Așezați pe o foaie de copt înmuiată, acoperiți și lăsați să crească aproximativ 45 de minute.
Ungeți partea superioară a rulourilor cu unt topit.
Coaceți la 350 de grade F (175 grade C) timp de 30 de minute sau până se rumenesc.