Rulouri De Afine

Rulouri De Afine
Cranberry Rolls este un vegetarian rețetă cu 20 de porții. Această pâine are 167 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați jumătate și jumătate, ghimbir măcinat, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Rulouri De Nuci De Afine, Rulouri De Afine, și Rulouri Dulci De Afine.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie la foc mediu, amestecați jumătate și jumătate, zahăr, sare și 4 lingurițe. untul până când un termometru citit instantaneu citește 52°.într-un castron, amestecați făina, drojdia și condimentele. Aruncă în afine. Se amestecă amestecul jumătate și jumătate, apoi ouăle, până se formează o minge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Întoarceți aluatul pe o suprafață înmuiată; frământați până se omogenizează, aproximativ 5 minute. Acoperiți; lăsați să se odihnească 10 minute. Aliniați 2 foi de copt cu pergament; ceață cu spray de gătit. Împărțiți aluatul în 24 de bucăți; formați în bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Așezați pe foi. Acoperiți și lăsați să crească timp de 30 de minute.
4
Preîncălziți cuptorul la 204°. topiți restul de 2 linguri. unt; perie pe role.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Coaceți până la aur, 15 până la 20 de minute, schimbând foile la jumătatea drumului. Atingeți o rolă în partea de jos; ar trebui să sune gol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții20
Scor De Sănătate3
Revista