Rulouri cu șuncă de castraveți
Ai nevoie de un aperitiv fără gluten, primar și cetogenic ? Roll-ups cu șuncă de castraveți ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 16 și costă 23 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 7 g de grăsimi și un total de 86 de calorii . Dacă aveți la îndemână iarbă de mărar, muștar, șuncă delicată și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 29% , ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ rulouri de pui cu brânză feta și rucola , rulouri de pui cu curry și rulouri de vinete și parmezan .
Instrucțiuni
Tăiați fiecare jumătate de castravete pe lungime în patru fâșii; puse deoparte.
Într-un castron mic, combinați crema de brânză, muștarul și mararul.
Întindeți aproximativ 2 linguri peste fiecare felie de șuncă.
Pune o fâșie de castraveți pe capătul larg; rulați strâns stil jele-roll.
Tăiați orice castravete care se extinde dincolo de felia de șuncă. Înfășurați strâns în folie de plastic și lăsați la frigider pentru cel puțin 2 ore.
Tăiați în 3/4 inci. felii.