Rulouri cu spanac
Rulourile cu rotile cu spanac durează aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. O porție conține 133 de calorii, 5 g de proteine și 2 g de grăsimi. Această rețetă servește 20 și costă 34 de cenți per porție. Un amestec de cremă de brânză, spanac, făină de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Funcționează bine ca o pâine. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 56%, care este solid. Rulourile cu șurub cu pinwheel, rulourile italiene cu pinwheel și chive pinwheel sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați 2 căni de făină, zahăr, drojdie, coajă de lămâie și 1 linguriță de sare. Într-o cratiță mică, încălziți apă, 3/4 cană lapte, ulei și 3 lingurițe de suc de lămâie la 120°-130°.
Adăugați la ingredientele uscate; bate doar până se umezește. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale (aluatul va fi lipicios).
Se intoarce pe o suprafata usor infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
Puneți într-un castron acoperit cu spray de gătit, întorcându-se o dată pentru a acoperi partea superioară. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 1 oră.
Pune spanacul într-un coș de aburi; puneți într-o cratiță mare peste 1 inch de apă. Se aduce la fierbere; se acopera si se fierbe la abur pana se ofilesc.
Combinați crema de brânză, maioneza, lămâie-piper și sucul de lămâie rămas și sarea. Se amestecă spanacul; misto.
Rotiți într-un 24-in. x 14 inchi. dreptunghi.
Întindeți umplutura până la 1/2 inch de margini.
Roll up jelly-roll stil, începând cu o latură lungă; strângeți cusătura pentru a sigila.
Tăiați în 20 de felii. Acoperiți tavile cu spray de gătit și stropiți cu făină de porumb.
Pune rulourile, cu partea tăiată în sus, pe tigăile pregătite. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Ungeți laptele rămas peste rulouri.
Coaceți la 325° timp de 30-35 de minute sau până când se rumenesc.
Scoateți din tigăi pe grătarele de sârmă.