Rulouri cu smântână
Rulouri cu smântână este o rețetă lacto ovo vegetariană cu 30 de porții. O porție conține 174 de calorii, 4 g de proteine și 6 g de grăsimi. Pentru 20 de cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de apă, praf de copt, ouă și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Funcționează bine ca o pâine. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Cu un scor de 21%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Cupcakes-uri cu brânză cu triple fructe preferate de fani cu glazură de smântână, compot amestecat de fructe de pădure, frișcă proaspătă, crustă de biscuit Graham, rulouri Fan Tan și rulouri cu smântână și scorțișoară, cu glazură de brânză cu portocale sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați 3-1/2 căni de făină, zahăr, drojdie, sarea și praful de copt. Într-o cratiță mică, încălziți smântâna, apa și untul la 120°-130°; adăugați la ingredientele uscate. Bateți la viteză medie timp de 2 minute.
Adăugați ouăle și 1/2 cană de făină; bate cu 2 minute mai mult. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
Se pune într-un bol uns cu unsoare, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Loviți aluatul în jos. Se intoarce pe o suprafata usor infainata; împărțiți în jumătate.
Rulați fiecare porție într-un format de 23 inchi. x 9-in. dreptunghi.
Tăiați în 1-1/2 inchi. benzi. Stivuiți cinci benzi împreună; tăiat în 1-1/2-in. bucăți și puneți cu partea tăiată în sus într-o ceașcă pentru brioșe unsă cu unt. Repetați cu benzile rămase. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 20 de minute.
Coaceți la 350° timp de 20-25 de minute sau până când se rumenesc.
Scoateți din tigăi pe grătarele de sârmă.