Rulouri cu parmezan-ranch
Rulourile cu parmezan-ranch durează aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 46 de cenți per porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 203 calorii, 5 g de proteine și 8 g de grăsimi. Această rețetă servește 18. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Taste of Home necesită aluat de pâine, unt, amestec de sos pentru salată ranch și parmezan. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă se poate repara). Paleo Sheet Pan Ranch Chiken cu condimente de casă, Bacon și Ranch Chicken cu parmezan Ranch Chiken și Ranch Rolls sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Pe o suprafata usor infainata, impartim aluatul in 18 portii; modelați fiecare într-o minge. Într-un castron mic, combinați brânză, untul și amestecul de dressing ranch.
Rulați bile în amestec de brânză; aranjați în două forme pătrate de copt unse cu unsoare de 9 inchi.
Se presară cu ceapă. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 45 de minute.
Coaceți la 350° timp de 20-25 de minute sau până când se rumenesc.
Scoateți din tigăi pe grătarele de sârmă.