Rulouri Cu Nuci De Afine
Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 283 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați nuci, ou, zahăr brun auriu și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Rulouri De Afine, Rulouri de afine și nuci, și Rulouri De Pecan De Afine.
Instrucțiuni
Se amestecă nucile în tigaie uscată la foc mediupână la prăjit, aproximativ 5 minute. Mișto.
Se amestecă 3 1/2 cani făină de pâine și next3 ingrediente în castron de standmixer grele prevăzute cu atașament cu zbaturi. Caldlapte într-o cratiță mică la foc mic până la termometrul instant-citit introdus în registrele de lapte 95 F.
Adăugați ulei; scoateți dincăldură.
Adăugați amestecul de lapte și 1 ou la făinăamestec.
Se amestecă la viteză mică până când se formează o grosime umedă, aproximativ 1 minut.
Adăugați nuci șifructe de padure. Înlocuiți accesoriul cu palete pemixer cu cârlig de aluat.
Amestecați aluatul la viteză mică până când este neted, elastic și ușor, adăugând mai multă făină cu linguri, după cum este necesar, aproximativ 4 minute.
Transferați aluatulla suprafața făinoasă; frământați 2 minute.
Ulei ușor castron mare. Formați aluatulîn bilă; așezați într-un castron pregătit, întorcându-vă lacoat cu ulei. Acoperiți cu folie de plastic; lasaluatul să crească la temperatura camerei până aproapedublat în volum, 1 3/4 până la 2 ore.
Aliniați foaia de copt cu margini mari cuhârtie de pergament.
Transferați aluatul lasuprafață neinflorită; împărțiți în 12 egalebucăți. Folosind mâna cupată, rotiți și rotați1 bucată de aluat ferm pe suprafața de lucru până când piesa de aluat apare în mâna cupată, minge rotundă netedă, aproximativ 6 rotații. (Acest lucru va face ca bila de aluat să fie cât mai netedă posibil;dacă este necesar, ștergeți suprafața de lucru cu un prosop de hârtie umedă pentru a ajuta la crearea tracțiunii.) Repetațicu bucățile de aluat rămase.
Transferați rulourile pe foaia de copt pregătită, distanțându-vă. Spray role cu nonstickspray. Acoperiți ușor cu folie de plastic; letrise la temperatura camerei până la 1 1/2 ori dimensiunea originală, aproximativ 1 1/2 ore.
Role de periecu glazură de ou; se presară cu zahăr brut.
Letrise 15 minute mai mult.
Între timp, poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 425 F.
Se pun rulourile în cuptor; se reduce temperatura cuptorului la 400 m. f și se coace 7 minute.Rotiți foaia de copt; coaceți rulourile până când sunt aurii și ușor ferme la atingere, cu aproximativ 8 minute mai mult. Se răcește complet pe raft. Faceți înainte: înfășurați în folie, apoi închideți-o într-o pungă de plastic resigilabilă și înghețați până la 2 săptămâni.Dezghețați rulourile la temperatura camerei. Dacă doriți,reîncălziți rulourile învelite în folie în 350 cuptor F. aproximativ 10 minute.
* Numit și zahăr turbinado sau demerara;disponibil la majoritatea supermarketurilor.