Rulouri Cu Noduri De Cartofi Dulci Cu Unt

Rulouri Cu Noduri De Cartofi Dulci Cu Unt
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 125 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24 și costă 15 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați lapte cald, unt, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rulouri De Noduri Fără Frământare, Rulouri De Nod De Tărâțe, și Rulouri Cu Noduri De Dovleac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă drojdia în lapte într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DrojdieDrojdie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați cartofi dulci, 1 lingură de unt, sare și gălbenușuri de ou, amestecând amestecul cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
UntUnt
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
4
Adăugați 4 1/2 căni de făină; se amestecă până se formează un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Frământați până când este neted și elastic (aproximativ 8 minute); adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți foarte moale și lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 45 de minute sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor 2 degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos. Acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament. Împărțiți aluatul în 24 de porții egale. Lucrând cu 1 porție la un moment dat (acoperiți aluatul rămas pentru a preveni uscarea), formați fiecare porție într-o frânghie de 9 inci. Formați cu atenție frânghia într-un nod; puneți capătul superior al nodului sub rolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Așezați rola pe o tigaie pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Repetați procedura cu aluatul rămas, așezând 12 rulouri pe fiecare tigaie. Înveliți ușor rulourile cu spray de gătit; acoperiți și lăsați să crească 30 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Descoperă rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
12
Coaceți la 400 timp de 8 minute cu 1 tigaie pe raftul inferior și 1 tigaie pe al doilea raft de sus. Rotiți tigăile; coaceți încă 7 minute sau până când rulourile sunt maronii aurii deasupra și sună gol când sunt atinse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
13
Scoateți rulourile din tigăi; așezați pe rafturi de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
14
Ungeți rulourile cu 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
RolaRola
15
Se servește cald sau la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Revista