Rulouri Cu Fulgi De Unt
Unt fulg role ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 215 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă servește 12 și costă 19 cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați lapte cald, gălbenușuri de ou, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 34 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Unt crusta fulg o Piese, Ciocolată Fără Coacere, Unt De Arahide, Bare De Fulgi De Porumb, și Nu-Coace Crocante Fulgi De Porumb Ciocolata Unt De Arahide Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați o cutie de brioșă de 12 căni cu spray antiaderent și puneți-o deoparte.
Așezați laptele, zahărul, drojdia, făina, gălbenușurile de ou și sarea în vasul unui mixer de suport prevăzut cu accesoriul pentru palete.
Combinați la viteză mică timp de 1 minut. Schimbați atașamentul paletei pe cârligul de aluat și odihniți aluatul timp de 10 până la 15 minute.
Adăugați 2 uncii de unt și amestecați la viteză mică. Măriți viteza la mediu și amestecați până când aluatul se îndepărtează de părțile laterale ale bolului și puteți trage ușor aluatul într-o foaie subțire prin care va trece lumina, aproximativ 8 minute.
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru ușor înmuiată și rotiți și formați cu mâinile pentru a forma o bilă mare. Întoarceți aluatul în castron, acoperiți cu folie de plastic și lăsați-l deoparte într-un loc cald și uscat pentru a crește până la dublarea dimensiunii, aproximativ 1 oră.
Scoateți aluatul din castron și rotiți-l într-un pătrat de 12 pe 12 inci, cu o grosime de aproximativ 1/2 inci. Topiți restul de 1/2 uncii de unt și periați pe partea superioară a aluatului.
Folosiți un tăietor de pizza pentru a tăia aluatul în fâșii de 12 (12 pe 1 inch). Stivați benzile în 2 stive de câte 6 benzi fiecare.
Așezați stivele pe laturile lor și tăiați fiecare stivă în bucăți de 6 (2 inci) lățime.
Așezați fiecare bucată pe partea sa într-o ceașcă de staniu de brioșă pregătită. Se acoperă cu folie de plastic și se lasă deoparte într-un loc cald și uscat pentru a se ridica până la dublarea dimensiunii, 30 până la 40 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Scoateți folia de plastic și coaceți până când rulourile ating o temperatură internă de 200 de grade F, 8 până la 10 minute. Rotiți tigaia la jumătatea coacerii.
Scoateți cositorul de briose într-un suport de răcire și răciți timp de 2 până la 3 minute înainte de servire.