Rulouri cu drojdie de iaurt
Rulourile cu drojdie cu iaurt este o pâine lacto ovo vegetariană . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 6 g de grăsimi și un total de 151 de calorii . Această rețetă servește 24 și costă 20 de cenți per porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Această rețetă de la Taste of Home necesită făină, bicarbonat de sodiu, unt și iaurt. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 28% . Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Pâine de toamnă cu drojdie de mere , Pâine brună fără drojdie și Pizza integrală fără drojdie cu usturoi prăjit, cartofi dulci și ceapă .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați făina integrală de grâu, 1/2 cană de făină universală, drojdia, sarea și bicarbonatul de sodiu. Într-o cratiță, la foc mic, încălziți iaurtul, apa, untul și mierea la 120°-130°.
Se toarnă peste ingredientele uscate; amesteca bine. Bateți la viteză medie timp de 3 minute.
Adăugați suficientă făină universală rămasă pentru a forma un aluat moale.
Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
Puneți într-un bol uns cu unsoare, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Loviți aluatul în jos. Se intoarce pe o suprafata usor infainata; împărțiți în 2-in. bile.
Rulați fiecare bucată într-o bucată de 10 inchi. frânghie. Pentru a forma role în formă de S, înfășurați fiecare capăt al frânghiei spre centru în direcții opuse.
Puneți 3 inchi una de alta pe foi de copt unse. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Coaceți la 400° timp de 15 minute sau până se rumenesc.
Ungeți blaturile cu unt topit cât timp sunt calde.
Scoateți din tigăi pe gratele de sârmă pentru a se răci.