Rulou De Vită Gazpacho
Această rețetă servește 20. Dacă $1.12 pe portie se încadrează în bugetul dvs., ruloul de vită Gazpacho ar putea fi un minunat fără gluten rețetă pentru a încerca. O porție conține 129 calorii, 11g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Mergeți la magazin și ridicați ardei, ceapă verde, castraveți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Gazpacho cu homar Maine: Gazpacho cu Bogavante, Carne De Vită Roll Up, și Rulouri De Vită.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare. Deschideți friptura pe o tăietură curată, astfel încât friptura să fie plată.
Scoateți 1/3 cană din sosul de friptură; puneți deoparte pentru utilizare ulterioară.
Întindeți sosul de friptură rămas pe friptură; acoperiți uniform cu brânza și legumele.
Rulați friptura de la unul dintre capetele scurte; legați cu sfoară de bucătărie pentru a vă asigura.
Grătar 30 până la 40 min. sau până când friptura este gătită până la coacere medie (160F), întorcându-se frecvent și perindând cu sosul de friptură rezervat pentru ultimele 10 min. din timpul grătarului. Acoperiți ușor cu folie.
Lăsați să stea 5 până la 10 min. înainte de a tăia în felii pentru a servi.
Scoateți și aruncați șirul.