Rulou de tort cu ghimbir și cremă
Ruloul de tort cu ghimbir și cremă este un vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 256 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir măcinat, unt, zahăr de cofetărie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 3 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Funcționează bine ca un desert ieftin. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Smântână dublă cu ghimbir și tort Bundt cu căpșuni infuzate cu ghimbir, Frozen Swiss Cake Roll Ice Cream Sandwich Cake, și Rulou De Tort Cu Înghețată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Căptușiți o tigaie jellyroll de 10x15 inch cu hârtie pergament și ungeți ușor. Cerneti impreuna faina, bicarbonatul de sodiu, ghimbirul, scortisoara, nucsoara si ienibaharul.
Bateți împreună oul și apa într-un castron mare, apoi amestecați zahărul alb și melasa. Îndoiți ingredientele uscate cernute până se omogenizează, apoi turnați aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când tortul revine la atingere, aproximativ 15 minute. Când ați terminat, scoateți din cuptor și lăsați să se răcească timp de 15 minute. Apoi acoperiți tigaia cu un prosop umezit și dați-o la frigider până la rece, aproximativ 2 ore.
Pentru a asambla, scoateți tortul din tigaia cu role de jeleu și inversați pe o foaie proaspătă de hârtie pergament; scoateți și aruncați vechea hârtie pergament.
Se presară uniform cu zahărul cofetarilor, apoi se întinde uniform cu frisca.
Rulați de la capăt îngust la capăt îngust, formând un jurnal spiralat ferm. Înfășurați hârtia pergament și răciți până când este gata de servit.