Rulou De Tort Cu Dovleac-Pecan

Rulou De Tort Cu Dovleac-Pecan
Dacă doriți să adăugați mai multe lacto ovo vegetarian rețete pentru cutia de rețete, Rulada de tort cu dovleac-Pecan ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 4G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 301 calorii. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Funcționează bine ca un desert ieftin. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, suc de lămâie, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Tort cu rulou de dovleac Pecan, Pecan Dovleac Plăcintă Franceză Pâine Prăjită Roll Up-Uri, și Rulou De Tort Pecan.

Instrucțiuni

1
Aliniați un 15-in uns. x 10 inch. x 1 în. tava de copt cu hârtie cerată și ungeți hârtia; pus deoparte. Într-un castron mare, bateți ouăle timp de 3 minute. Adăugați treptat zahăr; bate timp de 2 minute sau până când amestecul devine gros și de culoare lămâie. Bateți în dovleac și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
DovleacDovleac
LămâieLămâie
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
2
Combinați ingredientele uscate; pliați în amestec de dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
3
Întindeți aluatul uniform în tigaia pregătită; se presară cu nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți la 375 de euro timp de 15 minute sau până când tortul revine când este ușor atins. Se răcește timp de 5 minute. Întoarceți tortul pe un prosop de bucătărie pudrat cu zahăr de cofetari. Îndepărtați ușor hârtia cerată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
CuptorCuptor
5
Rulați tortul în prosop, în stil jeleu, începând cu o latură scurtă. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
6
Într-un castron mare, combinați ingredientele de depunere; bateți până se omogenizează. Desfaceți tortul; întindeți umplutura peste tort până la 1/2 in. de margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Rulați din nou; așezați cusătura în jos pe un platou de servire. Acoperiți și dați la frigider cel puțin 1 oră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Roll Cake funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Sbragia Gino ' s Dry Creek Valley Zinfandel cu un rating de 4.5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Sbragia Gino ' s Dry Creek Valley Zinfandel
Sbragia Gino ' s Dry Creek Valley Zinfandel
Zinfandelul lui Gino reprezintă un amestec tradițional de câmp pe care bunicul meu, Gino, îl făcea în fiecare an. Această epocă este plină de fructe roșii coapte luxuriante. Are un miez de coacăz roșu dulce și căpșuni cu un finisaj strălucitor, ceea ce face ca acest lucru să se potrivească excelent pentru multe alimente. Amestec: 90% Zinfandel, 5% Carignane, 5% Petite Sirah.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista