Rulou De Tort Cannoli
Rola de tort Cannoli necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 23 de porții cu 117 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ouă, nuci de fistic, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Rulou De Tort Cu Cannoli De Ciocolată, Rulou De Ciocolată-Cannoli, și Cannoli Desert Pizzan și ciocolată Cannoli Pizzettes.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți o tigaie de jeleu de 15 1/2 x 10 1/2 inch și tapetați cu hârtie pergament.
Separați ouăle. Într-un castron mic, cu mixerul la viteză mare, bateți gălbenușurile de ou, vanilia și 1/4 cană zahăr granulat până când este foarte gros și colorat cu lămâie, aproximativ 5 minute. Puneți deoparte amestecul de gălbenuș bătut.
Într-un castron mare, cu bătătoare curate și cu mixer la viteză mare, bateți albușurile de ou, crema de tartru și sarea până la vârfurile moi pentru. Bătând la viteză mare, presărați treptat în 1/4 cană zahăr granulat până când zahărul se dizolvă și albii stau în vârfuri rigide.
Transferați gălbenușurile de ou bătute într-un alt castron mare. Cu spatula de cauciuc, pliați ușor albușurile bătute în gălbenușuri de ou bătute, o treime la un moment dat. Cerneti si impaturiti faina, o treime la un moment dat, in amestec de oua.
Cu spatula metalică, întindeți aluatul uniform în tigaie.
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 10 minute sau până când partea superioară a tortului revine când este ușor atinsă cu degetul.
Între timp, într-o cană, amestecați 2 linguri de lichior de portocale cu 1 lingură de apă și 1 lingură de zahăr până se dizolvă zahărul.
Presărați prosopul de pânză curată cu zahărul cofetarilor. Când tortul este gata, inversați imediat tortul fierbinte pe prosop. Îndepărtați cu grijă hârtia pergament și aruncați-o.
Ungeți tortul cu amestec de portocale-lichior. Pornind de la o parte lungă, rola tort cu prosop jeleu-rola de moda. Se răcește ruloul de tort, cu cusătura în jos, pe grătar până se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Pentru a face umplutură de Ricotta: în robotul de bucătărie, cu lama cuțitului atașată, amestecați brânza ricotta, crema de brânză, 1/2 cană zahăr de cofetari, 1/2 linguriță vanilie și scorțișoară. până se omogenizează.
Transferați umplutura în castron și amestecați 1/4 cană din bucățile de ciocolată. Acoperiți și refrigerați umplutura în timp ce tortul se răcește.
Asamblați tortul: derulați ușor tortul răcit. Cu spatula de metal, răspândirea de umplere peste tort aproape la margini. Pornind de la aceeași parte lungă, rola tort fără prosop.
Așezați tortul rulat, cu cusătura în jos, pe platou.
Pentru a face glazura: într-un castron mic, cu mixerul la viteză medie, bateți frișca și 3 linguri de zahăr de cofetari până se formează vârfuri moi. Cu spatula de cauciuc, pliați în 2 linguri de lichior de portocale și 1/2 linguriță de vanilie. Cu spatula metalică, întindeți glazura cu frișcă peste tort. Prajitura la frigider cu cel putin 2 ore inainte de servire.
Presărați blatul tortului cu fistic tocat și bucăți de ciocolată chiar înainte de servire.