Rulou De Tort Cannoli

Rulou De Tort Cannoli
Rola de tort Cannoli necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 23 de porții cu 117 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ouă, nuci de fistic, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Rulou De Tort Cu Cannoli De Ciocolată, Rulou De Ciocolată-Cannoli, și Cannoli Desert Pizzan și ciocolată Cannoli Pizzettes.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți o tigaie de jeleu de 15 1/2 x 10 1/2 inch și tapetați cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Separați ouăle. Într-un castron mic, cu mixerul la viteză mare, bateți gălbenușurile de ou, vanilia și 1/4 cană zahăr granulat până când este foarte gros și colorat cu lămâie, aproximativ 5 minute. Puneți deoparte amestecul de gălbenuș bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Într-un castron mare, cu bătătoare curate și cu mixer la viteză mare, bateți albușurile de ou, crema de tartru și sarea până la vârfurile moi pentru. Bătând la viteză mare, presărați treptat în 1/4 cană zahăr granulat până când zahărul se dizolvă și albii stau în vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Transferați gălbenușurile de ou bătute într-un alt castron mare. Cu spatula de cauciuc, pliați ușor albușurile bătute în gălbenușuri de ou bătute, o treime la un moment dat. Cerneti si impaturiti faina, o treime la un moment dat, in amestec de oua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Cu spatula metalică, întindeți aluatul uniform în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 10 minute sau până când partea superioară a tortului revine când este ușor atinsă cu degetul.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Între timp, într-o cană, amestecați 2 linguri de lichior de portocale cu 1 lingură de apă și 1 lingură de zahăr până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De PortocaleLichior De Portocale
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
8
Presărați prosopul de pânză curată cu zahărul cofetarilor. Când tortul este gata, inversați imediat tortul fierbinte pe prosop. Îndepărtați cu grijă hârtia pergament și aruncați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
9
Ungeți tortul cu amestec de portocale-lichior. Pornind de la o parte lungă, rola tort cu prosop jeleu-rola de moda. Se răcește ruloul de tort, cu cusătura în jos, pe grătar până se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(din Cutie)(din Cutie)
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
10
Pentru a face umplutură de Ricotta: în robotul de bucătărie, cu lama cuțitului atașată, amestecați brânza ricotta, crema de brânză, 1/2 cană zahăr de cofetari, 1/2 linguriță vanilie și scorțișoară. până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
11
Transferați umplutura în castron și amestecați 1/4 cană din bucățile de ciocolată. Acoperiți și refrigerați umplutura în timp ce tortul se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Asamblați tortul: derulați ușor tortul răcit. Cu spatula de metal, răspândirea de umplere peste tort aproape la margini. Pornind de la aceeași parte lungă, rola tort fără prosop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
13
Așezați tortul rulat, cu cusătura în jos, pe platou.
14
Pentru a face glazura: într-un castron mic, cu mixerul la viteză medie, bateți frișca și 3 linguri de zahăr de cofetari până se formează vârfuri moi. Cu spatula de cauciuc, pliați în 2 linguri de lichior de portocale și 1/2 linguriță de vanilie. Cu spatula metalică, întindeți glazura cu frișcă peste tort. Prajitura la frigider cu cel putin 2 ore inainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Lichior De PortocaleLichior De Portocale
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
15
Presărați blatul tortului cu fistic tocat și bucăți de ciocolată chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții23
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista