Rulou De Porc Fiert: Braciolona

Rulou De Porc Fiert: Braciolona
Rulou de porc fiert: Braciolona necesită aproximativ 2 ore și 5 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 661 calorii, 52G de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă fără gluten și primară servește 8 și costă $11.0 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, nuci de pin, brânză pecorino tânără și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Rulou De Porc Fiert: Braciolona, Carne de porc Chashu (burtă de porc fiartă marinată pentru Tonkotsu Ramen), și Rulou De Lechon Cu Burtă De Porc.

Instrucțiuni

1
Așezați carnea de porc pe o tăietură și condimentați cu sare și piper. Într-un bol de amestecare, amestecați împreună 1/2 cană de pătrunjel, nuci de pin, coacăze și 1/2 cană de pecorino și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Nuci De PinNuci De Pin
CoacăzeCoacăze
PecorinoPecorino
PătrunjelPătrunjel
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Bol De AmestecareBol De Amestecare
2
Așezați feliile de prosciutto peste bucata de porc pentru a acoperi complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Carne De PorcCarne De Porc
3
Presărați amestecul de pătrunjel uniform peste prosciutto. Aranjați ouăle în două rânduri peste carne. Radeți nucșoara peste cealaltă bucată și presărați cu două linguri de oregano, frecându-l între degete pentru a elibera uleiurile esențiale. Rotiți cu grijă piesa ca un jeleutroll și legați ferm cu sfoară de măcelar în mai multe locuri. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
ProsciuttoProsciutto
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
PătrunjelPătrunjel
NucșoarăNucșoară
OuăOuă
CarneCarne
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
4
Într-un cuptor olandez de 8 litri, încălziți uleiul până la fumat. Rumeniți cu grijă ruloul de porc pe toate părțile, luându-vă timp pentru a obține un maro auriu intens; acest lucru ar trebui să dureze 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
5
Scoateți carnea și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
6
Adăugați ceapa, restul de 2 linguri de oregano și usturoiul în tigaie și gătiți până se rumenesc ușor și moale, aproximativ 9 până la 11 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați vinul, roșiile și fulgii de piper și dați la fiert. Întoarceți carnea de porc în tigaie și fierbeți, parțial acoperită, timp de 1 oră și 20 de minute, mișcându-vă ocazional pentru a evita lipirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
PiperPiper
Carne De PorcCarne De Porc
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Transferați carnea de porc pe o tăietură și îndepărtați cu atenție sfoara măcelarului. Feliați braciolona cu grosimea de 3/4 inch cu un cuțit foarte ascuțit. Aranjați ca șindrilele pe un platou cald și presărați cu restul de 1/4 cană de pecorino ras și pătrunjelul tocat rămas. Acoperiți și păstrați cald dacă serviți după cursul de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PecorinoPecorino
PătrunjelPătrunjel
PastePaste
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
Placă De TăierePlacă De Tăiere
CuțitCuțit
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate50
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista