Rola de jeleu de zmeură cu Coulis de caise ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 313 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, praf de copt, zmeură și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Rulou De Jeleu De Zmeură-Migdale, Rulou de jeleu de migdale cu umplutură de zmeură, și Mini Cheesecakes cu Coulis de zmeură.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti tortul, acoperiți o tigaie cu jeleu de 15 x 10 inci cu spray de gătit și tapetați cu hârtie de ceară. Acoperiți hârtia cu spray de gătit; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Jeleu
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
Tigaie
3
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
4
Combinați făina, praful de copt și sarea, amestecând cu un tel. Bateți ouăle într-un castron mare cu un mixer la viteză mare până când sunt palide și pufoase (aproximativ 4 minute). Adăugați treptat zahărul granulat, vanilia, coaja și extractul de migdale, bătând până se îngroașă (aproximativ 4 minute). Cerneti jumatate din amestecul de faina peste amestecul de oua; pliați. Repetați procedura cu amestecul de făină rămas. Puneți aluatul în tigaia pregătită; se întinde uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Extract De Migdale
Praf De Copt
Vanilie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Carne De Vită
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bateti
Bol
Tigaie
5
Coaceți la 400 timp de 10 minute sau până când tortul revine când este atins ușor în centru. Slăbiți tortul de pe părțile laterale ale tigaiei; întoarceți-vă pe un prosop de vase praf cu 2 linguri de zahăr pudră. Îndepărtați cu grijă hârtia de ceară; se răcește 1 minut. Începând de la capătul îngust, înfășurați tortul și prosopul împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Bucătărie
Hârtie De Ceară
Cuptor
Tigaie
6
Așezați, cu cusătura în jos, pe un suport de sârmă; se răcește complet (aproximativ 1 oră). Derulați cu atenție; scoateți prosopul.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
7
Întindeți dulceața peste tort, lăsând o margine de 1/2 inch. Reroll tort, și locul, partea cusătură în jos, pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Gem
8
Se presară cu 2 linguri de zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
9
Se taie în 8 felii.
10
Pentru a pregăti coulis, scurgeți caisele într-o strecurătoare peste un bol, rezervând 1 lingură de suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caise
Suc
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Bol
11
Așezați caisele, 1 lingură de suc rezervat, miere și amaretto într-un blender; procesați până se omogenizează.