Rulou de jeleu de zmeură cu Coulis de caise
Rola de jeleu de zmeură cu Coulis de caise ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 313 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, praf de copt, zmeură și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Rulou De Jeleu De Zmeură-Migdale, Rulou de jeleu de migdale cu umplutură de zmeură, și Mini Cheesecakes cu Coulis de zmeură.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Pentru a pregăti tortul, acoperiți o tigaie cu jeleu de 15 x 10 inci cu spray de gătit și tapetați cu hârtie de ceară. Acoperiți hârtia cu spray de gătit; pune deoparte.
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, praful de copt și sarea, amestecând cu un tel. Bateți ouăle într-un castron mare cu un mixer la viteză mare până când sunt palide și pufoase (aproximativ 4 minute). Adăugați treptat zahărul granulat, vanilia, coaja și extractul de migdale, bătând până se îngroașă (aproximativ 4 minute). Cerneti jumatate din amestecul de faina peste amestecul de oua; pliați. Repetați procedura cu amestecul de făină rămas. Puneți aluatul în tigaia pregătită; se întinde uniform.
Coaceți la 400 timp de 10 minute sau până când tortul revine când este atins ușor în centru. Slăbiți tortul de pe părțile laterale ale tigaiei; întoarceți-vă pe un prosop de vase praf cu 2 linguri de zahăr pudră. Îndepărtați cu grijă hârtia de ceară; se răcește 1 minut. Începând de la capătul îngust, înfășurați tortul și prosopul împreună.
Așezați, cu cusătura în jos, pe un suport de sârmă; se răcește complet (aproximativ 1 oră). Derulați cu atenție; scoateți prosopul.
Întindeți dulceața peste tort, lăsând o margine de 1/2 inch. Reroll tort, și locul, partea cusătură în jos, pe un platou.
Se presară cu 2 linguri de zahăr pudră.
Pentru a pregăti coulis, scurgeți caisele într-o strecurătoare peste un bol, rezervând 1 lingură de suc.
Așezați caisele, 1 lingură de suc rezervat, miere și amaretto într-un blender; procesați până se omogenizează.
Se ornează cu fructe de pădure.