Rulou De Homar
Nevoie de o felul principal fără gluten și pescatarian? Lobster Roll ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 270 calorii, 21g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $6.83 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână tarhon, maioneză 1, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Acesta este adus la tine de SippitySup. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Rulou De Homar, Rulou De Homar, și Rulou De Homar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dacă gătiți homarii de la zero, puneți câțiva centimetri de apă sărată într-o oală mare cu un capac etanș și aduceți la fierbere la foc mare. Când apa fierbe, îndepărtați orice bandă de gheare din homari și așezați-le rapid cu capul în jos în tigaie și acoperiți pentru a păstra tot aburul. Aburiti homarii timp de 18 minute, apoi trageti-i din oala, asezati-i in chiuveta de bucatarie si duceti-i cu apa rece pana cand sunt suficient de racori pentru a le atinge.Scoateți coada și două gheare din fiecare și lucrați cu un ciocan, biscuiți cu coajă de homar sau foarfece de pasăre, tăiați sau rupeți coaja departe de carne. Rupeți carnea în bucăți mici și puneți-o într-un bol mare de amestecare. Aruncați cojile goale sau rezervați pentru o altă utilizare.
Adăugați maioneza, muștarul, șalota, tarhonul și țelina în homar, amestecați bine și gustați pentru condimentare.
Adăugați sare și piper negru după gust, acoperiți cu folie de plastic și dați-l la frigider până când este gata să vă faceți rulourile.Spălați, uscați și puneți frunzele de salată în frigider până când sunt gata de utilizare.Puneți niște unt moale pe părțile lungi ale celor patru rulouri de hot dog și puneți-le la grătar într-o tigaie până când sunt crocante și aurii pe ambele părți pentru a vă asambla ruloul, așezați 2 rulouri fierbinți pe fiecare farfurie și așezați 2 frunze de salată în fiecare. Puneți salata de homar în fiecare rulou și presărați cu puțină boia peste fiecare.
Serviți cu un pumn sănătos de chipsuri de cartofi și câteva murături.