Rulou de dovleac Libby ' s, cu umplutură de cremă de brânză

Rulou de dovleac Libby ' s, cu umplutură de cremă de brânză
Ruloul de dovleac Libby ' s, cu umplutură de cremă de brânză, este un vegetarian rețetă cu 10 porții. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 272 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Îndreptați-vă spre magazin și ridicați sare, cuișoare măcinate, dovleacul libby ' s circulație și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Rulou de dovleac cu umplutură de brânză cremă, Rulou De Tort De Dovleac Cu Umplutură De Brânză Cremă, și Rulou De Dovleac Cu Umplutură De Brânză Cremă De Arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Ungeți tigaia cu jeleu de 15 x 10 inci; tapetați cu hârtie de ceară. Hârtie de grăsime și făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Presărați prosopul cu zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
3
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, cuișoarele și sarea într-un castron mic. Bateți ouăle și zahărul într-un castron mare de mixer până se îngroașă. Bate în dovleac. Se amestecă amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ScorțișoarăScorțișoară
DovleacDovleac
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Răspândiți uniform în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se presară cu nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
6
Coaceți timp de 13 până la 15 minute sau până când vârful tortului revine când este atins. Slăbiți imediat și întoarceți tortul pe prosopul pregătit. Îndepărtați cu atenție hârtia.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Rulați tortul și prosopul împreună, începând cu capătul îngust. Se răcește pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
8
Bateți crema de brânză, zahărul pudră, untul și extractul de vanilie într-un castron mic de mixer până se omogenizează. Desfaceți cu grijă tortul; scoateți prosopul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
9
Întindeți amestecul de brânză cremă peste tort. Tort Reroll. Înfășurați în folie de plastic și refrigerați cel puțin o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
10
Presărați cu zahăr pudră înainte de servire, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
DificultateMediu
Gata În15 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista