Rulou de dovleac Libby ' s, cu umplutură de cremă de brânză
Ruloul de dovleac Libby ' s, cu umplutură de cremă de brânză, este un vegetarian rețetă cu 10 porții. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 272 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Îndreptați-vă spre magazin și ridicați sare, cuișoare măcinate, dovleacul libby ' s circulație și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Rulou de dovleac cu umplutură de brânză cremă, Rulou De Tort De Dovleac Cu Umplutură De Brânză Cremă, și Rulou De Dovleac Cu Umplutură De Brânză Cremă De Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Ungeți tigaia cu jeleu de 15 x 10 inci; tapetați cu hârtie de ceară. Hârtie de grăsime și făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Jeleu
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
Cuptor
Tigaie
2
Presărați prosopul cu zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
3
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, cuișoarele și sarea într-un castron mic. Bateți ouăle și zahărul într-un castron mare de mixer până se îngroașă. Bate în dovleac. Se amestecă amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Scorțișoară
Dovleac
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
4
Răspândiți uniform în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se presară cu nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
6
Coaceți timp de 13 până la 15 minute sau până când vârful tortului revine când este atins. Slăbiți imediat și întoarceți tortul pe prosopul pregătit. Îndepărtați cu atenție hârtia.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Rulați tortul și prosopul împreună, începând cu capătul îngust. Se răcește pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
8
Bateți crema de brânză, zahărul pudră, untul și extractul de vanilie într-un castron mic de mixer până se omogenizează. Desfaceți cu grijă tortul; scoateți prosopul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
Zahăr Pudră
Cremă De Brânză
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
9
Întindeți amestecul de brânză cremă peste tort. Tort Reroll. Înfășurați în folie de plastic și refrigerați cel puțin o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
10
Presărați cu zahăr pudră înainte de servire, dacă doriți.