Rulou De Cârnați Pentru Micul Dejun

Rulou De Cârnați Pentru Micul Dejun
Micul dejun cârnați rola ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 1,41 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 498 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de ulei vegetal, cârnați de porc picant măcinat, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 ore și 20 de minute. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Crescent Roll cârnați și ou mic dejun coace, Cârnați De Modă Veche Pentru Micul Dejun Englezesc (Sau Chiftele De Cârnați), și Trageți Rola De Mic Dejun.

Instrucțiuni

1
Frecați aluatul de pâine congelat cu ulei vegetal, acoperiți și lăsați să se dezghețe peste noapte la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
2 Pâini (16 Uncii Fiecare) Aluat De Pâine Congelat, Dezghețat2 Pâini (16 Uncii Fiecare) Aluat De Pâine Congelat, Dezghețat
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Așezați cârnații într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu-mare pana se rumenesc uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se scurge, se sfărâmă și se lasă deoparte.
4
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Întindeți o bucată de pâine și așezați-o pe o foaie de fursecuri unsuroasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Puneți cârnați fierți, ardei verzi, ciuperci și brânză deasupra pâinii. Lăsați marginea de 1 inch la marginile goale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
7
Întindeți a doua pâine și așezați-o peste pâine și umplutură. Închideți umplutura ciupind marginile ambelor pâini împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Într-un castron mic, bateți împreună oul și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Periați suprafața ruloului cu spălare de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
10
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 până la 30 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În14 hrs, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista