Ruladă De Rubarbă

Rubarbă Rulada ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 233 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ouă, însoțire: frișcă ușor bătută, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ruladă de curcan cu orez sălbatic și umplutură de rubarbă-cireșe, Mărturisirea # 66: tocmai am încercat rubarba ... rubarba de căpșuni se sfărâmă, și Ruladă De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F. Ungeți o tigaie superficială de 15 x 10 x 1 inch și tapetați cu hârtie de ceară. Hârtie de unt și praf cu făină, eliminând excesul.
Bateți gălbenușurile, vanilia și 5 linguri de zahăr granulat într-un castron mare cu un mixer electric la viteză mare până când este gros și palid, aproximativ 1 minut cu un mixer în picioare sau 3 minute cu un handheld.
Bateți albușurile cu sare folosind bătăi curățate într-un alt bol până când țin doar vârfuri moi.
Adăugați restul de 3 linguri de zahăr granulat, puțin câte puțin, bătând până când albii țin doar vârfuri tari.
Îndoiți ușor o treime din făină și o treime din albușuri în amestec de gălbenușuri, apoi pliați ușor făina rămasă și albușurile în încă 2 loturi, asigurându-vă că făina este bine încorporată.
Întindeți aluatul uniform în tava de copt și coaceți în mijlocul cuptorului până când blatul este palid și uscat la atingere, 10 până la 12 minute.
Transferați tortul în tigaie într-un suport și răciți, acoperit cu un prosop de bucătărie, 5 minute.
Gatiti rubarba cu zahar intr-o tigaie antiaderenta de 12 inci la foc moderat mare (rubarba va emana lichid), amestecand, pana cand rubarba este un pur gros de aproximativ 8 minute.
Întindeți umplutura pe o farfurie și răciți 5 minute.
Îndepărtați prosopul și aranjați tortul cu o parte scurtă cea mai apropiată de dvs.
Întindeți umplutura de rubarbă uniform peste tort, lăsând o margine de 1 inch pe fiecare parte scurtă. Puneți un platou lângă capătul îndepărtat al tortului. Începând cu partea aproape scurt și folosind hârtie de ceară ca un ajutor, roll up tort jelly-roll stil. Transferați cu atenție rola, cusătura în jos, pe platou, folosind hârtie de ceară ca ajutor.
Tort de praf generos cu zahăr de cofetărie, apoi felie cu un cuțit zimțat.