Ruladă De Pui La Cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Rulada de pui la cuptor. Această rețetă servește 4 și costă 3,75 USD pe porție. O porție conține 452 calorii, 41G de proteine, și 28G de grăsime. Un amestec de făină, murături din lemn, capere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Ruladă Tilapia: Pește Crocant La Cuptor, Ruladă De Usturoi De Pui, și Ruladă De Pui Grecească pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Așezați puiul între 2 foi de folie de plastic rezistentă și aplatizați la o grosime de 1/4 inch folosind partea plată a unui ciocan de carne sau a unui sucitor.
Presărați puiul cu piper și sare.
Saut spanac și 2 căței de usturoi tocate în 2 lingurițe. ulei fierbinte într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu 1 minut sau până când spanacul începe să se ofilească.
Transferați amestecul de spanac pe o farfurie. Ștergeți tigaia curată.
Puneți amestecul de spanac peste fiecare sân, lăsând o margine de 1/2 inch în jurul marginilor. Se acoperă cu sparanghel și se rostogolește, începând de la 1 parte scurtă. Puneți capetele de pui și fixați-le cu murături din lemn.
Topiți 3 Linguri. unt cu 2 linguri. ulei de măsline în tigaie la foc mediu-mare; adăugați pui. Gătiti 6 până la 8 minute, transformându-se în maro pe toate părțile.
Transferați tigaia în cuptor și coaceți la 425 timp de 15 minute.
Transferați pe o farfurie de servire și acoperiți ușor cu folie de aluminiu pentru a vă menține cald.
Topiți restul de 2 linguri. unt în tigaie la foc mediu-mare; adăugați usturoiul rămas. Saut 1 până la 2 minute sau până când este fraged și parfumat.
Bateți în făină; gatiti 1 minut.
Adăugați vin alb; gatiti, amestecand continuu, 1 minut.
Bateți bulionul de pui și sucul de lămâie; gatiti 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă pătrunjelul și caperele; sos de lingură peste pui.