Ruladă De Porc
Rulada de porc este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 201 calorii, 24g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Mergeți la magazin și ridicați rozmarin, ulei de măsline, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ruladă De Filet De Porc La Grătar, Ruladă de porc cu mere și rozmarin, și ruladă de muschi de porc cu pesto de rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Feliați filetul de porc pe lungime, tăind, dar nu prin cealaltă parte. Jumătăți deschise.
Așezați între foi de folie de plastic; Lira la 1/2 inch.
Combinați 1 lingură de ulei de măsline, pătrunjel, arpagic și rozmarin; se întinde pe carne de porc.
Roll, începând cu partea lungă. Asigurați carnea de porc cu murături.
Se presară sare și piper.
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline și carne de porc; gătiți timp de 6 minute, rumenind toate părțile.
Coaceți la 425 timp de 12 minute sau până când un termometru înregistrează 14
Scoateți carnea de porc; lăsați să stea 5 minute. Felie.