Ruladă De Porc

Ruladă De Porc
Rulada de porc este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 201 calorii, 24g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Mergeți la magazin și ridicați rozmarin, ulei de măsline, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ruladă De Filet De Porc La Grătar, Ruladă de porc cu mere și rozmarin, și ruladă de muschi de porc cu pesto de rucola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Feliați filetul de porc pe lungime, tăind, dar nu prin cealaltă parte. Jumătăți deschise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
3
Așezați între foi de folie de plastic; Lira la 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
4
Combinați 1 lingură de ulei de măsline, pătrunjel, arpagic și rozmarin; se întinde pe carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
RozmarinRozmarin
PătrunjelPătrunjel
ArpagicArpagic
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Carne De PorcCarne De Porc
5
Roll, începând cu partea lungă. Asigurați carnea de porc cu murături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
RolaRola
6
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
7
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline și carne de porc; gătiți timp de 6 minute, rumenind toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Carne De PorcCarne De Porc
9
Coaceți la 425 timp de 12 minute sau până când un termometru înregistrează 14
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
10
Scoateți carnea de porc; lăsați să stea 5 minute. Felie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc

Vin recomandat: Dornfelder, Riesling

Dornfelder și Riesling sunt alegeri excelente pentru limba germană. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Ai putea încerca Heinz Eifel Shine Dornfelder dulce roșu. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 3,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Reflexia razelor soarelui de pe râul Rhein ajută la coacerea acestor struguri roșii consistenți, producând astfel un vin plin de corp, cu arome de fructe roșii închise, cu o dulceață bine echilibrată.Bucurați-vă ușor răcit singur sau cu brânzeturi, salate paste și pește.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Revista