Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Rulada de curcan cu sos de cidru. Pentru $7.85 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 126g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 953 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Dacă aveți amidon de porumb, sos turcesc sau de soia și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Ruladă de curcan cu sos de mere, Ruladă de curcan prăjită cu dovlecei, învelită cu slănină, cu sos de cidru, și Cotlete de curcan cu sos de cidru-Dijon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Prăjiți cuburi de pâine pe o foaie de copt până se usucă și abia încep să se rumenească în jurul marginilor, 12 până la 15 minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De Pâine
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Fierbeți afinele în apă (1/2 cană) într-o cratiță mică și grea la foc mic, neacoperite, amestecând o dată sau de două ori, până când afinele sunt fragede și toată apa este absorbită, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Se ia de pe foc.
5
Gatiti telina, ceapa, usturoiul, 1 lingurita de salvie, 1/4 lingurita de sare si 3/4 lingurita de piper in 2 linguri de unt intr-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, amestecand ocazional, pana cand legumele se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Unt
țelină
Usturoi
Piper
Ceapă
1/2 Crenguță Rozmarin
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Transferați într-un castron mic. Ștergeți tigaia curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bol
7
Se usucă ficatul și se presară cu 1/4 linguriță sare și 3/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Sare
8
Încălziți 2 linguri de unt în tigaie curățată la foc mare până când spuma dispare, apoi ficatul saut până când marginile sunt rumenite, dar ficatul este încă roz în interior, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Transferați cu o lingură cu fante pe o tăietură, rezervând sucuri de tigaie și răciți complet, apoi tăiați în zaruri de 1/4 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Lingura Cu Fante
Tigaie
10
Bateți împreună oul și laptele într-un castron mare, apoi amestecați cubulețe de pâine prăjită, afine, amestec de ceapă, ficat, sucuri de tigaie rezervate, 1/4 linguriță sare și 3/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De Pâine
Afine
Piper
Ceapă
Lapte
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
Tigaie
11
Lăsați să stea la temperatura camerei până când pâinea a absorbit tot lichidul și umplutura este complet rece, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Pâine
1
Lăsați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 232°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Aranjați curcanul, cu pielea în sus, pe o suprafață de lucru cu capătul mai îngust și ascuțit cel mai apropiat de dvs. Determinați care parte lungă a sânului este cea mai groasă, apoi, pornind de la acea parte și ținând cuțitul paralel cu suprafața de lucru, tăiați pieptul orizontal aproape în jumătate, oprindu-vă la 1 inch de cealaltă parte. Deschideți pieptul ca o carte și puneți între 2 foi de folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Cuțit
3
Pound curcan la 1-inch grosime cu partea plată a unui pounder de carne sau cu un sucitor. Aruncați foaia superioară de folie de plastic și uscați curcanul. Aranjați cu o parte scurtă cea mai apropiată de dvs. și presărați cu 1/4 linguriță sare și 3/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Toată Turcia
Carne
Sare
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Tenderizer De Carne
Folie De Plastic
știft De Rulare
4
Întindeți umplutura uniform peste curcan, lăsând o margine de 1 inch pe toate părțile. Îndoiți capătul scurt cel mai apropiat de dvs. peste umplutură pentru a închide, apăsând ușor pe umplutură, apoi înfășurați bine sânul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
1 Cană șifonată De Frunze De Kale
Toată Turcia
Rola
5
Aranjați cusătura pieptului de curcan rulat cu fața în jos, apoi legați transversal la intervale de 1 inch cu sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Curcan
6
Periați curcanul cu unt topit (1 lingură), apoi presărați cu 1/2 linguriță de sare rămasă și 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Piper
Toată Turcia
Sare
7
Prăjiți curcanul, cu cusătura în jos, într - o tigaie de prăjire de 13 pe 9 pe 2 inci, neacoperită, până se rumenesc, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
8
Adăugați Sherry, sos de soia, cuișoare, frunze de dafin, 1 cană de cidru și restul de linguriță de salvie în tigaia de prăjire. Acoperiți tigaia de prăjire cu folie rezistentă și continuați prăjirea până când termometrul este introdus în diagonală 2 inci în centrul registrelor de ruladă 77°, cu 35 până la 45 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia
Frunze De Dafin
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Cidru
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Termometru De Bucătărie
Folie De Aluminiu
9
Transferați curcanul pe o tăietură și lăsați-l să stea, acoperit ușor cu folie, cu 15 minute înainte de feliere. (Temperatura internă va crește la 82°.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Folie De Aluminiu
1
Turnați sucurile din tigaia de prăjire printr-o sită cu ochiuri fine într-o cratiță mică și grea. Îndepărtați grăsimea și aduceți la fierbere.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Tigaie Cu Sos
Sita
2
Bateți împreună amidonul de porumb și restul de 1/4 cană de cidru, apoi amestecați în sos clocotit și fierbeți, amestecând, până se îngroașă ușor, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Feliați curcanul și serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Sos
4
Notele bucătarilor: pentru ficatul de pui, puteți înlocui 1 cană de castane fierte decojite îmbuteliate, clătite, scurse și tocate. Umplutura poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită complet, descoperită, apoi răcită, acoperită. Pieptul de curcan poate fi fluturat cu 1 zi înainte și răcit, învelit în folie de plastic, pe o tavă.
Germana poate fi asociată cu Dornfelder și Riesling. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red cu un rating de 3, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.