Ruladă de ardei, busuioc și curcan la grătar cu sos de smântână de busuioc

Rulada de ardei, busuioc și curcan la grătar cu sos de smântână de busuioc este un fără gluten și primar rețetă cu 6 porții. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 235 calorii, 30g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de jumătate de piept de curcan, smântână, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Sos de cremă de pui și busuioc-piper, Zrazy Zawijane (ruladă poloneză de vită în sos de smântână), și Pui La Grătar Cu Ardei Roșu Și Busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Prăjiți ardeii pe rafturile arzătoarelor pe gaz la foc mare, întorcându-se cu clești, până când pielea este înnegrită, 5 până la 8 minute. (Alternativ, fierbeți ardeii pe raftul unei tigaie pentru pui la aproximativ 5 inci de căldură, întorcându-se ocazional, aproximativ 15 minute.)
Se transferă într-un castron și se lasă să stea, acoperit, până se răcește suficient pentru a se descurca.
Curățați ardeii și aruncați tulpinile și semințele. Se toacă fin ardeii și se usucă, apoi se condimentează cu sare și piper.
Se rade fin 2 lingurite coaja de lamaie si se stoarce 2 lingurite suc.
Zest pur de suc, suc, smântână și 1/3 cană de busuioc tocat într-un robot de bucătărie până se omogenizează și se condimentează cu sare și piper.
Se transferă într-un castron și se răcește, acoperit, în timp ce se pregătesc rulade.
Îndepărtați pielea și delicatețea din pieptul de curcan, rezervând licitație pentru o altă utilizare (aruncați pielea).
Tăiați pieptul de curcan în jumătate transversal și răciți 1 bucată, acoperită, în timp ce lucrați cu cealaltă (1 bucată va fi puțin mai mare).
Ținând un cuțit ascuțit paralel cu suprafața de lucru și începând pe o latură lungă, fluture curcan tăind orizontal aproape în jumătate (nu până la capăt), apoi deschizându-l ca o carte.
Așezați între 2 foi de folie de plastic și, cu partea plată a unui pounder de carne sau cu un sucitor, lăsați curcanul la puțin mai puțin de 1/4 inch grosime (nu vă faceți griji dacă ajungeți cu câteva găuri mici). Butterfly și lira bucata rămasă.
Condimentați bine bucățile de curcan cu sare și piper și împărțiți ardeii prăjiți între ei, răspândindu-se uniform și lăsând o margine de 1/4 inch în jurul marginilor. Ardei topiți cu frunze întregi de busuioc. Începând cu o latură scurtă, înfășurați fiecare bucată de curcan, apăsând ușor pe umplutură în timp ce rulați (nu rulați prea strâns, altfel umplutura va aluneca din capete) și legați ruladele transversal cu sfoară. Condimentează ruladele cu sare și piper.
Dacă utilizați un grătar cu cărbune, aprindeți un coș plin de cărbune, apoi puneți pe 1 parte a suportului inferior. Cărbunele va fi gata pentru gătit când devine alb cenușiu, 10 până la 15 minute. Dacă utilizați un grătar pe gaz, aprindeți ambele părți.
Când focul este mediu-fierbinte (vă puteți ține mâna la 5 inci deasupra raftului 3 până la 4 secunde), așezați ruladele pe grătarul ușor uns direct peste foc și grătar, neacoperit, rotind ocazional, până când este ars pe toate părțile, aproximativ 15 minute.
Dacă utilizați un grătar pe gaz, opriți 1 parte a grătarului. Mutați ruladele departe de foc și grătiți la foc indirect, acoperite cu capac, rotind ruladele ocazional, până când un termometru citit instantaneu introdus în diagonală de 2 inci în mai multe locuri de pe fiecare ruladă înregistrează 170 F, 15 până la 20 de minute (piesa mai mică se va face mai întâi).
Transferați pe o tăietură și lăsați să stea 10 minute.
Aruncați șirul, având grijă să nu derulați curcanul și tăiați-l în felii groase de 1/2 inch cu un cuțit zimțat.
Serviți ruladele calde cu sos.
* Puteți face sos cu 3 ore înainte.* Puteți face rulade la grătar cu 1 zi înainte. Răciți-le complet, descoperite și apoi răciți, învelite în folie de plastic. Feliați la rece, apoi serviți la temperatura camerei.* Ruladele pot fi gătite într-o tigaie cu grătar bine condimentată: Grătiți la foc mediu-mare, rotind ocazional, 15 minute, apoi prăjiți în mijlocul unui cuptor de 350 de litri F la 170 de litri F, aproximativ 25 de minute.