Ruladă Cu Piept De Curcan

Ruladă Cu Piept De Curcan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Rulada de piept de curcan. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 36g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 290 calorii. Această rețetă fără gluten și primară servește 30 și costă $2.11 pe portie. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, șuncă delicioasă, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Ruladă De Piept De Curcan Umplută De Vacanță, Ruladă de piept de curcan cu ardei iute verzi și Feta, și Ruladă de piept de curcan umplută cu Chipotle de cireșe 'nu Ketchup' pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați anghinarea, ciupercile și ceapa; pus deoparte. Cu pielea în jos, tăiați o fantă longitudinală prin cea mai groasă porțiune a fiecărui piept de curcan până la 1/2 in. de jos. Deschideți sânii de curcan, astfel încât să stea plat; acoperiți cu folie de plastic. Aplatizați la 3/4-la 1-in. grosime; îndepărtați plasticul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați felii de șuncă peste curcan până la 1 in. de margini. Lingura amestec de legume pe lungime în jos centrul de sunca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De șuncăFelii De șuncă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
3
Rulați fiecare piept de curcan, începând dintr-o parte în care pliul este în centru. Asigurați-vă cu șnur de bucătărie la 3-in. intervale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
4
Așezați rulourile de curcan cu cusătura în jos într-un singur 15-in uns. x 10-in. x 1-în. tava de copt și un 13-in. x 9-în. tigaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Într-un castron mic, combinați untul și cimbru; lingura peste rulourile de curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Coaceți, neacoperit, la 350 de ore pentru 1-1/4 până la 1-3/4 ore sau până când termometrul pentru carne citește 170 de ore, ungând frecvent. Acoperiți și lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții30
Scor De Sănătate13
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista