Rulade cu varză acră (Vogelsberger Rolle)

Rulade cu varză acră (Vogelsberger Rolle)
Rulade cu varză acră (Vogelsberger Rolle) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 491 calorii. Un amestec de ouă, ulei de măsline, varză murată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, ceea ce este bine. Rețete similare sunt Rulade De Șuncă, Rulade Cu Cheeseburger, și Rulade De Curcan.

Instrucțiuni

1
Feliați murătura pe lungime în șase pene. Tăiați carnea de porc în șase bucăți subțiri și largi și așezați-o pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
2
Așezați o felie de slănină și o felie de murătură de mărar pe o parte a fiecărei felii de coapse de porc. Împărțiți muștarul și varza murată printre feliile de coapse de porc. Condimentează cu sare și piper; înfășurați fiecare felie strâns și fixați-o cu scobitori. Înmuiați fiecare ruladă în oul bătut și apoi rulați în pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Murături De MărarMurături De Mărar
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Carne De PorcCarne De Porc
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
3
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu; stropiți în uleiul de măsline. Gătiti fiecare ruladă până se rumenesc, iar un termometru introdus în centru înregistrează 145 de grade F (63 de grade C), 5 până la 7 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Îndepărtați scobitorii înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista