Rulade cu varză acră (Vogelsberger Rolle)

Rulade cu varză acră (Vogelsberger Rolle) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 491 calorii. Un amestec de ouă, ulei de măsline, varză murată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, ceea ce este bine. Rețete similare sunt Rulade De Șuncă, Rulade Cu Cheeseburger, și Rulade De Curcan.
Instrucțiuni
Feliați murătura pe lungime în șase pene. Tăiați carnea de porc în șase bucăți subțiri și largi și așezați-o pe o foaie de copt.
Așezați o felie de slănină și o felie de murătură de mărar pe o parte a fiecărei felii de coapse de porc. Împărțiți muștarul și varza murată printre feliile de coapse de porc. Condimentează cu sare și piper; înfășurați fiecare felie strâns și fixați-o cu scobitori. Înmuiați fiecare ruladă în oul bătut și apoi rulați în pesmet.
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu; stropiți în uleiul de măsline. Gătiti fiecare ruladă până se rumenesc, iar un termometru introdus în centru înregistrează 145 de grade F (63 de grade C), 5 până la 7 minute pe fiecare parte.
Îndepărtați scobitorii înainte de servire.