Rulada de ghimbir a lui Bumble

Rulada de ghimbir a lui Bumble
Rulada de ghimbir a rețetei Bumble ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 25 de ore. O porție conține 295 calorii, 2G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de praf de copt, apă, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Ruladă de dovleac cu cremă de unt de ghimbir, Ruladă de Caramel condimentată cu cremă de ghimbir, și Ruladă de ghimbir-Pecan cu nuci pecan glazurate cu miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc. Căptușiți fundul și părțile laterale ale unei tigaie de copt superficială de 15 x 10 inci (adâncime de 1 inch) cu o foaie de hârtie pergament și pergament de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Topiți untul cu melasă, zahăr și apă într-o cratiță mică la foc mediu, amestecând, apoi răciți la temperatura camerei, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MelasăMelasă
UntUnt
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Bateți împreună făina, praful de copt și ghimbirul măcinat într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Praf De GhimbirPraf De Ghimbir
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Se amestecă amestecul de unt și gălbenușul de ou până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Bateți albușul de ou într-un castron mediu cu un mixer electric până când ține doar vârfuri rigide, apoi pliați în aluat ușor, dar bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
6
Se toarnă în tava de copt, se întinde uniform și se coace până când blatul este auriu și ferm la atingere, 18 până la 22 de minute. Se răcește tortul în tigaie 5 minute, apoi se acoperă tortul cu un prosop de bucătărie ușor umed și se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
7
Praf tort generos cu zahăr cofetari, apoi se acoperă cu o foaie de pergament, apoi cu o foaie de copt sau raft. Inversați tortul și îndepărtați pergamentul acum deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Bateți smântâna până când ține doar vârfuri rigide, apoi întindeți uniform deasupra tortului, lăsând o margine de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
CremăCremă
9
Presărați ghimbir cristalizat peste smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ConfiatGhimbir Confiat
CremăCremă
10
Rulați tortul, începând dintr-o parte scurtă, pentru a face un buștean de 10 inci, îndepărtând pergamentul pe măsură ce mergeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
11
Dacă se dorește, feliile de ruladă pot fi congelate (până la 1 săptămână), apoi presărate ușor cu zahăr turbinado (cum ar fi zahărul în brut) și fierte (nu se dezgheță mai întâi) într-o tigaie superficială de 5 până la 6 inci de la căldură până la auriu, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turbinado ZahărTurbinado Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
1
Rulada poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită.

Vin recomandat: Dornfelder, Riesling

Germana funcționează foarte bine cu Dornfelder și Riesling. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Ai putea încerca Heinz Eifel Shine Dornfelder dulce roșu. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 3,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Reflexia razelor soarelui de pe râul Rhein ajută la coacerea acestor struguri roșii consistenți, producând astfel un vin plin de corp, cu arome de fructe roșii închise, cu o dulceață bine echilibrată.Bucurați-vă ușor răcit singur sau cu brânzeturi, salate paste și pește.
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista