Rulada de ghimbir a lui Bumble
Rulada de ghimbir a rețetei Bumble ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 25 de ore. O porție conține 295 calorii, 2G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de praf de copt, apă, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Ruladă de dovleac cu cremă de unt de ghimbir, Ruladă de Caramel condimentată cu cremă de ghimbir, și Ruladă de ghimbir-Pecan cu nuci pecan glazurate cu miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc. Căptușiți fundul și părțile laterale ale unei tigaie de copt superficială de 15 x 10 inci (adâncime de 1 inch) cu o foaie de hârtie pergament și pergament de unt.
Topiți untul cu melasă, zahăr și apă într-o cratiță mică la foc mediu, amestecând, apoi răciți la temperatura camerei, amestecând ocazional.
Bateți împreună făina, praful de copt și ghimbirul măcinat într-un castron mare.
Se amestecă amestecul de unt și gălbenușul de ou până se omogenizează.
Bateți albușul de ou într-un castron mediu cu un mixer electric până când ține doar vârfuri rigide, apoi pliați în aluat ușor, dar bine.
Se toarnă în tava de copt, se întinde uniform și se coace până când blatul este auriu și ferm la atingere, 18 până la 22 de minute. Se răcește tortul în tigaie 5 minute, apoi se acoperă tortul cu un prosop de bucătărie ușor umed și se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Praf tort generos cu zahăr cofetari, apoi se acoperă cu o foaie de pergament, apoi cu o foaie de copt sau raft. Inversați tortul și îndepărtați pergamentul acum deasupra.
Bateți smântâna până când ține doar vârfuri rigide, apoi întindeți uniform deasupra tortului, lăsând o margine de 1/2 inch.
Presărați ghimbir cristalizat peste smântână.
Rulați tortul, începând dintr-o parte scurtă, pentru a face un buștean de 10 inci, îndepărtând pergamentul pe măsură ce mergeți.
Dacă se dorește, feliile de ruladă pot fi congelate (până la 1 săptămână), apoi presărate ușor cu zahăr turbinado (cum ar fi zahărul în brut) și fierte (nu se dezgheță mai întâi) într-o tigaie superficială de 5 până la 6 inci de la căldură până la auriu, aproximativ 3 minute.
Rulada poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită.