Rula de tort cu sos de mere
Rula de prăjitură cu sos de mere ar putea fi doar rețeta lacto ovo vegetariană pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 280 de calorii , 5 g de proteine și 10 g de grăsime fiecare. Pentru 51 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Vă este adus de Taste of Home. Funcționează bine ca desert la preț foarte rezonabil. Dacă aveți cuișoare măcinate, zahăr de cofetari suplimentar, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 27% , ceea ce este destul de rău. Tort cu sos de mere , brioșe cu morcovi și sos de mere și terci de quinoa cu sos de mere, muesli prăjit cu Skyr și miere sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron, bate ouăle.
Combinați făina, scorțișoara și cuișoarele.
Se adaugă la ouă împreună cu zahărul; amestecati bine.
Adăugați sos de mere. Aliniați un 15 inchi. x 10 inchi. x 1 inch. tava cu hârtie cerată, iar hârtia se unge și se făinează.
Se toarnă aluatul în tavă.
Se coace la 400° timp de 15 minute. Se răstoarnă pe un prosop de in pudrat cu zahăr de cofetă. Desprindeți hârtia și rulați prăjitura într-un prosop.
Lasati sa se raceasca. Intre timp, pentru umplutura, bateti crema de branza, laptele si zaharul intr-un castron mic. Se amestecă stafidele. Desfaceți prăjitura; împrăștiați umplutura până la 1 inch de margini.
Rulați din nou. Pudrați cu zahăr de cofetă, dacă doriți. Dati la frigider pana in momentul servirii.