Rugelach Trei Moduri

Rugelach Trei Moduri
Această rețetă face 60 de porții cu 71 calorii, 0g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de pecan, chipsuri de ciocolată parve, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Rugelach, Rugelach, și Rugelach pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați margarina, crema de brânză, făina și zahărul cofetarilor în vasul unui mixer sau robot de bucătărie prevăzut cu o lamă metalică sau un mixer cu o paletă și amestecați doar până când aluatul se reunește. De asemenea, puteți amesteca aluatul împreună cu mâna cu o lingură de lemn într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Împărțiți aluatul în jumătate și înfășurați fiecare bilă în plastic și aplatizați. Congelați 1 1/2 ore sau peste noapte și apoi scoateți din congelator cu o jumătate de oră înainte de utilizare. Aluatul este gata de rulat atunci când puteți apăsa ușor în el. Dacă devine prea moale, puneți-l înapoi în congelator pentru a se întări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
3
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Pentru a întinde rugelachul, așezați o foaie mare de pergament pe tejghea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Presărați puțină făină pe pergament, așezați unul dintre discurile de aluat pe pergament, presărați din nou cu făină, apoi acoperiți cu o a doua foaie de pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
6
Rulând deasupra pergamentului, întindeți aluatul la 13 x 10 inci. Cojiți pergamentul superior o dată sau de două ori în timp ce rulați și presărați mai multă făină pe aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Scoateți pergamentul superior, dar rezervați pentru reutilizare. Această porție de aluat este acum gata să fie umplută cu una dintre cele trei umpluturi sau o altă umplutură la alegere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
8
După umplerea aluatului, pliați părțile drepte și stângi (laturile scurte) ale aluatului cu 1/2 inch spre centru pentru a menține umplutura în interior. Folosind pergamentul pentru a vă ajuta, rotiți partea lungă de sus spre dvs., lucrând încet și rostogolindu-vă cât de strâns puteți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Așezați pergamentul pe care l-ați folosit deasupra aluatului atunci când îl rulați pentru a alinia o foaie de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
10
Așezați pâinea pe foaia de biscuiți cu cusătura pe fund și aplatizați ușor. Repetați pentru cealaltă pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
11
Coaceți timp de 35 până la 40 de minute sau până când blatul începe să se rumenească.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Lăsați să se răcească și apoi feliați în bucăți de 1 inch. Acestea pot fi înghețate. Prefer să îngheț pâinile coapte și apoi să le feliez când sunt gata de servit.
13
Umplutură De Ciocolată
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
14
Topiți chipsurile de ciocolată pe plită sau în cuptorul cu microunde, amestecând des până când ciocolata este netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheesecake NouCheesecake Nou
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
15
Se ia de pe foc, se adaugă smântână și se amestecă bine. Dacă folosiți nuci pecan, puneți-le într-o pungă de plastic și zdrobiți cu un sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
16
Întindeți amestecul de ciocolată uniform pe aluat până la margini și apoi presărați cu bucăți de pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
17
Umplutură de caise și scorțișoară
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
18
Întindeți jumătate din gemul de caise sau conservați uniform pe aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De CaiseGem De Caise
ConservăConservă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
19
Combinați zahărul și scorțișoara într-un castron mic și apoi presărați jumătate deasupra gemului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
20
Umplutură de portocale și nuci de pin
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
21
Întindeți marmelada de portocale peste aluat și presărați nucile de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marmeladă De PortocaleMarmeladă De Portocale
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
22
Depozitare
23
Depozitați acoperit cu plastic sau într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de cinci zile sau congelați până la trei luni.
24
Retipărit cu permisiunea Kosher
25
Brutar de Paula Shoyer, nr. 2010 Brandeis
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții60
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista