Rugelach Trei Moduri
Această rețetă face 60 de porții cu 71 calorii, 0g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de pecan, chipsuri de ciocolată parve, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Rugelach, Rugelach, și Rugelach pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați margarina, crema de brânză, făina și zahărul cofetarilor în vasul unui mixer sau robot de bucătărie prevăzut cu o lamă metalică sau un mixer cu o paletă și amestecați doar până când aluatul se reunește. De asemenea, puteți amesteca aluatul împreună cu mâna cu o lingură de lemn într-un castron mare.
Împărțiți aluatul în jumătate și înfășurați fiecare bilă în plastic și aplatizați. Congelați 1 1/2 ore sau peste noapte și apoi scoateți din congelator cu o jumătate de oră înainte de utilizare. Aluatul este gata de rulat atunci când puteți apăsa ușor în el. Dacă devine prea moale, puneți-l înapoi în congelator pentru a se întări.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Pentru a întinde rugelachul, așezați o foaie mare de pergament pe tejghea.
Presărați puțină făină pe pergament, așezați unul dintre discurile de aluat pe pergament, presărați din nou cu făină, apoi acoperiți cu o a doua foaie de pergament.
Rulând deasupra pergamentului, întindeți aluatul la 13 x 10 inci. Cojiți pergamentul superior o dată sau de două ori în timp ce rulați și presărați mai multă făină pe aluat.
Scoateți pergamentul superior, dar rezervați pentru reutilizare. Această porție de aluat este acum gata să fie umplută cu una dintre cele trei umpluturi sau o altă umplutură la alegere.
După umplerea aluatului, pliați părțile drepte și stângi (laturile scurte) ale aluatului cu 1/2 inch spre centru pentru a menține umplutura în interior. Folosind pergamentul pentru a vă ajuta, rotiți partea lungă de sus spre dvs., lucrând încet și rostogolindu-vă cât de strâns puteți.
Așezați pergamentul pe care l-ați folosit deasupra aluatului atunci când îl rulați pentru a alinia o foaie de prăjituri.
Așezați pâinea pe foaia de biscuiți cu cusătura pe fund și aplatizați ușor. Repetați pentru cealaltă pâine.
Coaceți timp de 35 până la 40 de minute sau până când blatul începe să se rumenească.
Lăsați să se răcească și apoi feliați în bucăți de 1 inch. Acestea pot fi înghețate. Prefer să îngheț pâinile coapte și apoi să le feliez când sunt gata de servit.
Topiți chipsurile de ciocolată pe plită sau în cuptorul cu microunde, amestecând des până când ciocolata este netedă.
Se ia de pe foc, se adaugă smântână și se amestecă bine. Dacă folosiți nuci pecan, puneți-le într-o pungă de plastic și zdrobiți cu un sucitor.
Întindeți amestecul de ciocolată uniform pe aluat până la margini și apoi presărați cu bucăți de pecan.
Umplutură de caise și scorțișoară
Întindeți jumătate din gemul de caise sau conservați uniform pe aluat.
Combinați zahărul și scorțișoara într-un castron mic și apoi presărați jumătate deasupra gemului.
Umplutură de portocale și nuci de pin
Întindeți marmelada de portocale peste aluat și presărați nucile de pin.
Depozitați acoperit cu plastic sau într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de cinci zile sau congelați până la trei luni.
Retipărit cu permisiunea Kosher
Brutar de Paula Shoyer, nr. 2010 Brandeis