Rugelach de Jason Weiner
Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 180 de calorii. Această rețetă servește 36. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. 133 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, făină, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Weiner Caserola, Schnitzel Weiner cu o salată adecvată de cartofi, și Mac și brânză lui Jason pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru aluat: pulsați făina, zahărul și sarea într-un robot de bucătărie până se combină.
Adăugați untul și pulsați până când amestecul seamănă cu nisipul grosier cu câteva bucăți de unt de mărimea unui bob de mazăre.
Adăugați crema de brânză și smântâna până când aluatul se reunește într-un aluat dur. Întoarceți aluatul din vas pe o suprafață de lucru înmuiată și împărțiți-l în 4 porții. Bateți fiecare porție într-un disc, înfășurați în folie de plastic și răciți la frigider, aproximativ 45 de minute. Între timp, faceți una dintre cele trei umpluturi de urmat.
Puneți stafidele într-o cratiță medie și acoperiți cu apă.
Adăugați zahărul, sarea, scorțișoara și vanilia. Se fierbe la foc mic până când aproape toată apa este absorbită și stafidele sunt pline.
Transferați sosul de stafide într-un blender sau robot de bucătărie și pulsați.
Adăugați nucile și procesați din nou pentru a forma o pastă.
Adăugați romul după gust și lăsați-l deoparte să se răcească.
Puneți caisele într-o cratiță medie și acoperiți cu apă.
Adăugați zahărul, sarea, scorțișoara și vanilia. Se fierbe la foc mic până când aproape toată apa este absorbită și caisele sunt moi și pline.
Transferați sosul de caise într-un blender sau robot de bucătărie și pulsați.
Adăugați nucile și marmelada și procesați din nou pentru a forma o pastă.
Adăugați rachiul după gust și lăsați-l deoparte să se răcească.
Pentru umplutura de ciocolată: măcinați nucile până se fin într-un robot de bucătărie și puneți-le deoparte.
Așezați ciocolata în partea de sus a unui cazan dublu.
Adăugați zahărul, vanilia și untul și topiți la foc mic.
Se ia de pe foc și se amestecă gemul și nucile.
Adăugați lichiorul după gust și lăsați-l deoparte să se răcească.
Pentru a termina cookie-urile: Preîncălziți cuptorul la 375 F. tapetați două tigăi cu jumătate de foaie cu hârtie pergament.
Rulați 1 porție de aluat într-un dreptunghi gros de aproximativ cm.
Se întinde pe umplutură. Începând cu partea lungă, înfășurați aluatul pentru a face un cilindru strâns. Aplatizați-l puțin și înfășurați-l în folie de plastic.
Așezați cilindrul în congelator sau frigider și continuați acest proces cu porțiunile rămase de aluat.
Tăiați cilindrii în bucăți de 1 cm și așezați fiecare bucată cu cusătura în jos pe tigăile pregătite.
Bateți gălbenușurile de ou și periați deasupra blaturilor.
Coaceți aproximativ 25 de minute, sau până devin aurii și crocante. Se răcește câteva minute pe tigăi.
Transferați rugelach - ul într-o grătar pentru a se răci complet.