Rugelach de alune și măsline
Rugelachul de alune și măsline necesită aproximativ 5 ore de la început până la sfârșit. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 48 calorii, 0g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 32. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână cremă de brânză, sare, piper măcinat grosier și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Rugelach de alune și măsline, Rugelach Cu Alune De Ciocolată, și Rugelach De Alune Și Zahăr Brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Prăjiți alunele într-o tigaie superficială la cuptor până devin aurii, aproximativ 10 minute. (Lăsați cuptorul pornit.) Răciți ușor, apoi frecați orice piele liberă într-un prosop de bucătărie în timp ce nucile sunt încă calde. Când nucile sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, se toacă foarte fin.
Bateți împreună făina, cimbru, piper și sare într-un castron. Bateți împreună untul și crema de brânză într-un castron mare cu un mixer electric până se combină bine.
Adăugați amestecul de făină și amestecați la viteză mică până se formează un aluat moale. Adunați aluatul într-o bilă, apoi înjumătățiți aluatul și înfășurați fiecare jumătate în folie de plastic. Aplatizați fiecare jumătate (în folie de plastic) și formați fiecare jumătate într-un disc de 4 inci. Se răcește până se întărește, aproximativ 6 ore. Aduceți aluatul latemperatura rece a camerei (aceasta va dura 15 până la 20 de minute) înainte de rulare.
Îndepărtați și aruncați folia de plastic din 1 jumătate de aluat, păstrând cealaltă jumătate învelită și răcită. Puneți aluatul despachetat în centrul a 1 foaie de hârtie pergament făinată. Se pudrează aluatul cu făină și se acoperă cu o altă foaie de pergament, apoi se întinde aluatul într-o rundă de 9 inci (aproximativ 1/8 inch grosime). Îndepărtați cu grijă foaia superioară de pergament și lăsați-o deoparte. (Dacă aluatul este prea lipicios pentru a îndepărta pergamentul curat, răciți până când este ferm, 10 până la 20 de minute.) Repetați procedura cu restul de jumătate de aluat.
Presărați alune și măsline uniform peste runde de aluat, apoi repoziționați foile superioare de pergament pe aluat și apăsați ușor pentru a ajuta nucile și măslinele să adere.
Scoateți și aruncați foile superioare de pergament și tăiați fiecare rundă în 16 pene. Începând cu partea cea mai scurtă de 1 pană, înfășurați aluatul cât mai strâns posibil spre capătul ascuțit și transferați pe o foaie mare de copt necăptușită. Repetați procedura cu pene rămase de aluat. (Dacă aluatul devine prea moale pentru a se rostogoli, se răcește până se întărește.)
Coaceți până devin aurii, 20 până la 25 de minute. Se răcește pe foaia de copt pe un raft.
Se servește cald sau la temperatura camerei.
* Aluatul (în discuri, care nu este rulat) poate fi răcit până la 1 zi sau înghețat până la 1 lună.* Rugelach sunt cel mai bine consumate în ziua în care sunt făcute, dar pot fi făcute cu 1 zi înainte și păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei. Reîncălziți într-un cuptor preîncălzit 325 de 10 până la 12 minute.