Rugelach

Rugelach
Rugelach este un vegetarian rețetă cu 44 de porții. O porție conține 281 calorii, 9g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Epicurious. Această rețetă este plăcută de 129 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână nuci, stafide aurii, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Rugelach, Rugelach, și Rugelach pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună făina și sarea într-un castron. Bateți împreună untul și crema de brânză într-un castron mare cu un mixer electric până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați amestecul de făină și amestecați cu o lingură de lemn până se formează un aluat moale. Adunați aluatul într - o bilă și înfășurați în folie de plastic, apoi aplatizați (în folie) într-un dreptunghi de aproximativ 7 pe 5 inci. Se răcește până se întărește, 8 până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Lingura De LemnLingura De Lemn
3
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Linia de jos a unei tigaie mari de 1 până la 1 1/2 inch adâncime, cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
4
Tăiați aluatul în 4 bucăți. Răciți 3 bucăți, învelite în folie de plastic și întindeți bucata rămasă într - un dreptunghi de 12 x 8 inci pe o suprafață bine făinată, cu un sucitor făinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
știft De Rulareștift De Rulare
5
Transferați aluatul pe o foaie de pergament, apoi transferați-l într-o tavă și răciți-l în timp ce rulați aluatul rămas în același mod, transferând fiecare pe o altă foaie de pergament și stivuind pe tavă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
6
Bateți 1/2 cană de zahăr cu scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Aranjați 1 dreptunghi de aluat pe suprafața de lucru cu o latură lungă cea mai apropiată de dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
8
Întindeți 1/4 cană de conserve uniform peste aluat cu spatula offset.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
9
Presărați 1/4 cană stafide și 1/4 cană nuci rotunjite peste gem, apoi presărați cu 2 linguri zahăr scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr ScorțișoarăZahăr Scorțișoară
StafideStafide
NuciNuci
GemGem
10
Folosind pergamentul ca ajutor, înfășurați aluatul strâns într-un buștean.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
11
Așezați, cu cusătura în jos, în tava de copt căptușită, apoi prindeți capetele închise și trageți dedesubt. Faceți încă 3 bușteni în același mod și aranjați 1 inch în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
12
Ungeți buștenii cu lapte și presărați fiecare cu 1 linguriță de zahăr granulat rămas. Cu un cuțit mare ascuțit, faceți tăieturi adânci de 3/4 inci transversal în aluat (nu până la capăt) la intervale de 1 inch. (Dacă aluatul este prea moale pentru a fi tăiat, răciți până când este mai ferm, 20 până la 30 de minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
AluatAluat
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
13
Coaceți până devin aurii, 45 până la 50 de minute. Se răcește pentru a se încălzi în tigaie pe un raft, aproximativ 30 de minute, apoi se transferă buștenii pe o placă de tăiat și se taie cookie-urile până la capăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții44
Scor De Sănătate4
Revista