O porție conține 103 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 32 și costă 26 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată dulce-amăruie, cremă de brânză, ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Rugelach, Rugelach, și Rugelach.
Instrucțiuni
1
Lăsați crema de brânză și untul să se odihnească pe blat timp de 10 minute—doriți să fie ușor înmuiate, dar totuși reci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Unt
2
Puneți făina și sarea într-un robot de bucătărie, împrăștiați peste bucățile de cremă de brânză și unt și pulsați mașina de 6 până la 10 ori. Apoi procesați, răzuind adesea părțile laterale ale bolului, doar până când aluatul formează caș mare—nu-l lucrați atât de mult încât să formeze o bilă pe lamă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Unt
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Bol
3
Întoarceți aluatul, adunați-l într-o bilă și împărțiți-l în jumătate. Formați fiecare jumătate într-un disc, înfășurați discurile în folie de plastic și dați-le la frigider timp de cel puțin 2 ore sau până la 1 zi. (Înfășurat etanș, aluatul poate fi înghețat până la 1 lună.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
1
Încălziți dulceața într-o cratiță la foc mic sau faceți acest lucru într-un cuptor cu microunde, până se lichefiază.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
Tigaie Cu Sos
Cuptor
2
Se amestecă zahărul și scorțișoara împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Zahăr
3
Tapetați două foi de copt cu pergament sau covorașe din silicon. (Covorașele de copt din silicon sunt excelente pentru rugelach.)
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
1
Trageți un pachet de aluat din frigider. Dacă este prea ferm pentru a se rostogoli ușor, fie lăsați-l pe blat timp de aproximativ 10 minute, fie dați-i câteva lovituri cu sucitorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulare
2
Pe o suprafață ușor făinată, rulați aluatul într-un cerc de 11 până la 12 inci. Puneți (sau periați) un luciu subțire de gem peste aluat și presărați peste jumătate din zahărul de scorțișoară. Împrăștiați peste jumătate din nuci, jumătate din coacăze și jumătate din ciocolata tocată. Acoperiți umplutura cu o bucată de hârtie de ceară și apăsați ușor umplutura în aluat, apoi scoateți hârtia și salvați-o pentru următorul lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Scorțișoară
Ciocolata
Coacăze
Aluat
Nuci
Rola
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
3
Folosind o roată de pizza sau un cuțit ascuțit, tăiați aluatul în 16 pene sau triunghiuri. (Cel mai simplu mod de a face acest lucru este să tăiați aluatul în sferturi, apoi să tăiați fiecare sfert în 4 triunghiuri.) Începând de la baza fiecărui triunghi, rulați aluatul în sus, astfel încât fiecare prăjitură să devină puțină semilună. Aranjați rulourile pe o foaie de copt, asigurându-vă că punctele sunt ascunse sub fursecuri și dați-le la frigider. Repetați cu al doilea pachet de aluat și refrigerați fursecurile cel puțin 30 de minute înainte de coacere. (Fursecurile pot fi acoperite și refrigerate peste noapte sau congelate până la 2 luni; nu dezghețați înainte de coacere, adăugați doar câteva minute în plus la timpul de coacere.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Aluat
Baza
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuțit
4
Noțiuni de bază gata să
1
Poziționați rafturile pentru a împărți cuptorul în treimi și preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Amestecați oul și apa împreună și periați puțin din această glazură peste fiecare rugelach.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Apă
Ouă
2
Presărați fursecurile cu zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Zahăr
3
Coaceți fursecurile timp de 20 până la 25 de minute, rotind foile de sus în jos și din față în spate la jumătatea distanței, până când sunt umflate și aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Transferați cookie-urile în rafturi pentru a se răci la cald sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
5
Servire: ceaiul este tradițional, dar bem cafea cu rugelach. Acestea sunt drăguțe și, chiar și cu umplutura lor de gem și fructe, nu prea dulci și sunt chiar bune cu vinul spumant.Depozitare: cookie-urile pot fi păstrate acoperite la temperatura camerei până la 3 zile sau învelite etanș și congelate până la 2 luni.