Rugelach

Rugelach
Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 354 calorii. Această rețetă servește 32. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, unt, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Rugelach, Rugelach, și Rugelach pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați untul și făina în vasul unui robot de bucătărie și procesați până când bucățile de unt sunt rupte și amestecul a căpătat consistența nisipului umed, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
2
Transferați amestecul de unt-făină într-un bol mare de amestecare și adăugați sarea, crema de brânză și smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
SmântânăSmântână
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
3
Amestecați ingredientele împreună energic cu mâinile, rupând crema de brânză și lucrând-o în f lour cu degetele până când amestecul este sfărâmicios și rămân doar bucăți de cremă de brânză de mărimea unui bob de mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
4
Întoarceți aluatul pe o foaie de folie de aluminiu, apăsați-l ușor într-un disc gros și înfășurați-l foarte strâns în folie. Dați-l la frigider cel puțin 20 de minute sau peste noapte. Între timp, faceți umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
1
Combinați cireșele, zahărul, apa și sarea într-o cratiță medie și aduceți la fierbere la foc mediu-mare; reduceți focul și fierbeți până la sirop, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se adaugă extractul de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
3
Lăsați amestecul să se odihnească până când este suficient de rece pentru a fi manipulat.
4
Așezați migdalele în vasul unui robot de bucătărie și procesați până când sunt zdrobite, aproximativ 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
5
Transferați migdalele într-un castron și adăugați amestecul de cireșe rezervat în robotul de bucătărie; procesați până când amestecul are o consistență asemănătoare gemului, răzuind părțile laterale ale mașinii, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
CireșeCireșe
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
6
Adăugați migdalele înapoi și procesați câteva secunde, până când toate ingredientele sunt bine combinate. Umplutura poate fi păstrată la congelator până la 2 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
1
Combinați toate ingredientele de umplutură în vasul unui robot de bucătărie și procesați până se sfărâmă. Umplutura poate fi păstrată la congelator până la 2 luni.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
1
Combinați toate ingredientele de umplutură într-o cratiță medie și aduceți-le la fierbere la foc mediu-mare; reduceți focul și fierbeți timp de 5 minute. Puneți amestecul deoparte până când este suficient de rece pentru a fi manipulat, apoi transferați-l în vasul unui robot de bucătărie și procesați până se omogenizează. Refrigerați umplutura până când este complet răcită înainte de utilizare. Umplutura poate fi păstrată la congelator până la 2 luni.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F. tapetați o foaie de copt de 10 pe 15 inci cu hârtie pergament, ungeți-o cu ulei sau spray de gătit și presărați-o cu o mână mică de zahăr decorativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
ZahărZahăr
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Desfaceți aluatul și împărțiți-l în 2 porții de dimensiuni egale. Pe o suprafață bine făinată, apăsați și lucrați una dintre porțiunile de aluat într-o bilă, apoi apăsați bila într-un disc cu grosimea de aproximativ 3/4 inch. Aluatul va fi foarte ferm la început și se poate crăpa în jurul marginilor, așa că continuați să-l lucrați și să aduceți fisurile împreună până când aveți un disc cu fața netedă, adăugând mai multă făină după cum este necesar pentru a vă împiedica mâinile să se lipească de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
3
Întindeți aluatul într-un cerc de 10 până la 12 inci de grosime uniformă. Îndoiți cercul într-o jumătate de lună și folosiți un cuțit sau un tăietor de aluat pentru a tăia orice margini inegale sau proeminente, apoi desfășurați aluatul, astfel încât să fie din nou un cerc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Tăietor De PatiserieTăietor De Patiserie
CuțitCuțit
4
Dacă utilizați umplutura de ciocolată-alune, periați puțin din ou spălați peste aluat. Folosiți o spatulă pentru a întinde uniform o ceașcă de umplutură la alegere peste aluat. Apoi folosiți un tăietor de aluat sau un tăietor de pizza pentru a tăia cercul în 16 pene de dimensiuni egale, la fel cum ați face o pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
AluneAlune
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
AluatAluat
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tăietor De PatiserieTăietor De Patiserie
Stropi Colorate Sau Puncte MiciStropi Colorate Sau Puncte Mici
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
5
Apoi, lucrând cu o pană la un moment dat, rulați o pană în sus pentru a face rugelach, începând cu capătul larg și rulând spre capătul ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
6
Transferați rugelach - ul pe foaia de copt pregătită. Repetați cu aluatul rămas și umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Periați vârfurile rugelachului cu spălarea ouălor, presărați ușor cu mai mult zahăr decorativ și coaceți, rotind tava la 180 de grade la jumătatea gătitului, până când produsele de patiserie sunt maro auriu deschis, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Retipărit cu permisiunea din cartea de bucate Mile End de Noah și Rae Bernamoff, 2012 Clarkson PotterNOAH și RAE BERNAMOFF au deschis delicatese Mile End din Brooklyn în 201
9
New York Times a numit-o" un omagiu iubitor adus tradiției deli", iar Zagat și revista New York au votat-o cel mai bun deli din New York. Originari din Montreal și, respectiv, New York, Noah și Rae locuiesc acum în Park Slope. Vizitați-le la mileenddeli.com.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții32
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista