Rugelac

Rugelac
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 102 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă servește 48. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Un amestec de extract de vanillan, sare kosher, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Rugelac, Rugelac, și Rugelac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Crema de brânză și unt în vasul unui mixer electric echipat cu atașamentul cu zbaturi până la lumină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
BrânzăBrânză
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Adăugați 1/4 cană zahăr granulat, sarea și vanilia. Cu mixerul la viteză mică, adăugați făina și amestecați până când se combină. Aruncați aluatul pe o scândură bine înmuiată și rotiți-l într-o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
VanilieVanilie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
RolaRola
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Tăiați mingea în sferturi, înfășurați fiecare bucată în plastic și dați-o la frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
5
Pentru a face umplutura, combinați 6 linguri de zahăr granulat, zahărul brun, 1/2 linguriță scorțișoară, stafidele și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
StafideStafide
NuciNuci
6
Pe o placă bine înmuiată, rotiți fiecare bilă de aluat într-un cerc de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
7
Întindeți aluatul cu 2 linguri de conserve de caise și presărați cu 1/2 cană din umplutură. Apăsați ușor umplutura în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CaiseConserve De Caise
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
AluatAluat
8
Tăiați cercul în 12 pene egaletăierea întregului cerc în sferturi, apoi fiecare sfert în treimi. Începând cu marginea largă, rotiți fiecare pană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
9
Așezați prăjiturile, punctele ascunse sub, pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament. Se răcește timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Periați fiecare fursec cu spălarea ouălor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
OuăOuă
12
Combinați 3 linguri de zahăr granulat și 1 linguriță de scorțișoară și presărați prăjiturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
ScorțișoarăScorțișoară
Cookie-uriCookie-uri
13
Coaceți timp de 15 până la 20 de minute, până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Scoateți pe un suport de sârmă și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Revista